Mikor aludta át kizárólag tápszeres táplálású babátok az éjszakát? Mennyit evett előtte este?
Kisfiam 6 hetes, este 9 körül alszik el(8kor fürdés, kaja, 150et eszik este) éjfél-hajnal 1 körül kel enni 130at, majd reggel 4-5 között szintén 130at. Utána már nem biztos, hogy rögtön visszaalszik.
Napközben kb 3-4 óránként eszik 130at.
Mosolyogtam. :) 2 évesen aludta át először az éjszakát a kisfiam. 1,5 éves koráig evett éjjel is.
Teljesen mindegy volt, hogy mennyit eszik este, főleg, amikor már rendesen vacsizott+ tápszert ivott. Szóval sok köze nem volt az alvásnak, az éjszakai alváshoz.
Szia!
Az én Kisfiam 8 hetes 120ml víz+4 kanál tápszer egy adag kajája.7 hetes koráig napi 8x evett azóta napi 6x vagy 7x ez változó.(amikor kánikula volt 6x evett, most hogy hűvösebb van megint 7x.
van h 21:00kor fürdés után eszik és hajnali 3ig alszik (utána 3 óránként felkel.
de tegnap este 8kor lett éhes és utána 1:30 kor kelt
tehát ez változó.
Két hónapos, este 10-11 között van a vacsora (100 ml), általában utána reggel 6-7-ig alszik.
Néha egyszer felébred, de ez kb 10 éjjelből 2.
Egyszer próbáltam nagyobb mennyiséget adni, akkor nyűgös volt éjjel, bukott is, többször felébredt.
a kislányom 1 hónaposan lett teljesen tápszeres, azóta alszik végig éjszaka.
nem emlékszem mennyit evett (1 éves már azóta), de este 8kor megette és reggel 9ig aludt.
na azóta annyi változott, hogy 9-10ig fent van este és reggel fél8kor kel :D
Kizárólag tápszeres kisfiam 3 hósan 1 hónapon keresztül átaludta az éjszakát, sajnos már nem emlékszem hogy akkor mennyit evett, talán 150milit. Aztán 4 hós kora után újra előjött az éjszakai evés amit én szüntettem meg 6 hós korában mert úgy gondoltam hogy ha előtte 1 hónapig nem hiányzott neki az éjszakai evés akkor ezek szerint nincs szüksége rá. Akkor áttértünk a teára ami azóta is működik. Most 15 hós és egyszer kel éjjel de elég ha a kezébe adom a teát, vissza fekszik és alszik tovább. Én is rögtön vissza megyek aludni.
Kb 1 éves kora óta van az hogy hébe-hóba átalussza az éjszakát, 260mili tápszert eszik vacsira. Most két hete minden éjjel felkelt inni, előtte kb 2 hétig egyáltalán nem kelt fel. Változó.
Köszönöm! tudom, hogy változó, 4 éves lányom mai napig felkel valamiért éjszaka, de ő kicsinek is 2 óránként kelt, nem kaja miatt, csak mindig nyöszörgött, mai napig rossz evő.
Kisfiam hozzá képest sokat eszik,és jobban is alszik éjszaka is, gondoltam hátha van remény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!