Ha este a tápszeres babád felébred és nem alszik vissza, akkor adsz neki tápszert, mennyit? S mennyi idős a babád?
Attól függ mit csinál a baba. Ha csak sír és sír, akkor valószínűleg éhes vagy a hasa fáj.
Az én lányom az elejétől tápszeres (2 hónapig volt valamennyi tejem). 2 hónapos korától csak tápszert kapott és azóta átaludta az éjszakát 9 hónapos koráig. Azután felkelt éjszaka 2-3 alkalommal és teát adtam neki. Már nem akartam rászoktatni az éjszakai evésre. Végülis rájöttem, hogy neki már nem elég ez a fajta vacsora. Így áttértünk a tejpépre. Azóta alszik 20 órától reggel 8-9-ig.
9 hónapos
10 éjszakából 8-t átalszik
van amikor elég ha felkel, hogy ringatom az ágyába és bekapcsolom neki a körforgót, de van amikor keservesen sír
innivalót nappal se tudom rátukmálni, így egy kevés tápszert kap, általában visszaalszik
eddig nem szokott hozzá
de van, hogy 2-3 órát fennvagyunk, nem szólok hozzá, hagyom sírni is, de mégse sírhat 2 órán át
a hasa tuti nem fáj, sose volt hasfájós, meg ha felveszem csendbe van
Olyan, mintha csak nem akarna aludni, persze van amikor a foga miatt lehet, de akkor is csendbe van, ha felveszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!