Tápszeres babátok hánykor eszik este utoljára és mikor ébred?
Kislányomat tudtam szoptatni, a kisfiamat sajnos immunbetegségemre szedett gyógyszerem miatt nem. Ezért ő tápszeres, most 10,5 hónapos.
A régebbi szokás az volt, hogy evett 8-kor, ébredt hajnal 1-2 felé, megint evett, s aludt reggelig.
Utána áttértünk arra hogy evett 7-kor, elaludt 8 felé és amikor én feküdtem le aludni ( 11 körül ) adtam neki félálomban s így nem ébredt csak reggel 6-kor.
10 hónapos kora óta ( már csak reggel s este kap tápszert ) este eszik fél 9 körül, mielőtt elaludna s alszik végig reggelig.
este 7kor eszik 240ml-t és reggel 7ig alszik! :)
13HÓS
Köszönöm a válaszokat!
Mi most tértünk át tápszerre, mert 4 hónapos babám éjszaka már óránként ébredt és cicizni akart, ami kb üres volt már, annyit cumizta. Úgyhogy most úgy csináljuk, hogy este tíz körül megiszik 170 ml tápit, éjjel 3-4 körül ébred, szopizik, és alszik tovább. Most kibírta reggel hétig így, remélem a következő éjszaka is ilyen lesz! Nagyon szeretnék már végigaludni 8 órát! :)
Jó babázást nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!