Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Babád mikortól aludta át az...

Babád mikortól aludta át az éjszakát?

Figyelt kérdés
Ha nem aludja át akkor hányszor ébred? Rögtön visszaalszik?

2014. szept. 11. 13:49
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
26 hónapos, még mindig nem alussza át, legalább 5-ször kel, ilyenkor vagy inni kér vagy a cumit, vagy a maciját és már alszik is vissza, de most hogy jön a leghátsó 4 foga éjszakázunk órákat is.
2014. szept. 11. 15:07
 12/25 anonim ***** válasza:
Utolsó MENŐ VAGY :) ... nem azt írtam hogy minden gyerek fel kell éjszaka hanem hogy ajánlatos min 2 x meg etetni éjszaka is . Nem szerintem hanem a dokik szerint :)
2014. szept. 11. 15:10
 13/25 anonim ***** válasza:
utolsó előtti SORRY
2014. szept. 11. 15:11
 14/25 anonim ***** válasza:
Én elég jó orvosokat ismerek a párommal az élen, de hozzájuk jellemzően nem azért fordulnak, mert éjjel alszik a gyerek, hNem azért, mert nem.
2014. szept. 11. 15:16
 15/25 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Szerintem ez nagyon gyerekfüggő. Kislányom még nem volt 3 hónapos, amikor már nem kelt egyszer sem éjszaka (ezt értsd úgy, hogy este letettem olyan 9 körül, és nem kelt fel reggel 7-ig). Előtte is csak 1* kellett megetessem éjszaka, olyan 2-3 óra körül. Ja, és 6 hónapos koráig egy szobában volt velünk, úgy hogy közvetlenül az ágyunk mellett volt a kiságya (meghallottam volna, ha nyöszörög). Az elején (hazaérkezés után) még kérdeztem is a védőnőt, hogy keltsem fel enni, vagy miért nem eszik éjszaka is többször? Azt mondta, hogy hagyjam aludni, fel nem keltsem, de azért 4-5 óránál ne hagyjam tovább evés nélkül. Írtam egy kis füzetbe, mikor, és mennyit evett, ha pontosan kellenek az időpontok meg tudom nézni. Most (2 éves) is ilyen jó alvó gyerek. Este fél 9-től reggel fél 8-8-ig alszik. Ő ilyen, de mi is nagy alvók vagyunk apával. :) Még annyit, az egyik hozzászóló válaszára reagálva, hogy még az év gyerekdokim is mindig azt mondta anyukámnak, hogy az éjszaka alvásra van, a gyomornak is kell a pihenés. A gyerek igénye a legfontosabb, ha ő nem kér enni éjszaka (nem kel fel), akkor nem kell felébreszteni enni, ha kér, és máshogy nem nyugszik meg, akkor nincs mit tenni. :) Ez senkinek sem az érdeme, nem érdeme. Ez pusztán a gyerekeken múlik, mint oly sok minden más is.

2014. szept. 11. 15:23
 16/25 anonim ***** válasza:

10-es kissé kiforgattad.

Ez nem menőség stb. hanem állapot igen ahogy írtad. Igen a tejérzékenység is..és igen érdemed az hogy te ezt jól megoldottad (egy ismerősöm leszarja h az oviba kap tejet a gyerek..).

Ilyen is van meg olyan is.

2014. szept. 11. 15:23
 17/25 anonim ***** válasza:
14 hónaposan korától átaludta az éjszakák többségét, de még utána is bőven előfordult hogy felketl.
2014. szept. 11. 16:46
 18/25 anonim ***** válasza:
Fel eves a fiam eddig 3ataludt ejszakank volt.eddig ketszer evett,mostmar csak egyszer hajnalban.de akkor is felalombanvan.neha iszik is.mikor nagy meleg volt tobbszor ebredt par korty es aludt is tovabb.
2014. szept. 11. 16:51
 19/25 anonim ***** válasza:

A 16 hónapos lányom most kezdi átaludni az éjszakát. 14 hónapos korától fokozatosan leszoktattam az éjszakai ciciről és apuka vette át az altatást (napközbeni cici még megmaradt, sikerült jól elválasztani a kettőt). Most 1 hete egyre nagyobbakat alszik, illetve az ébredések egyre kisebbek (sokszor már vissza is alszik, mire átér a párom).

Egyébként szerintem teljesen gyerekfüggő. Az ilyen hasonlítgatásokkal csak idegesíted magad.

2014. szept. 11. 16:52
 20/25 anonim ***** válasza:
Az igazsag az, hogy az elso babam csak akkor kezdte ataludni az ejszakakat, amikor elvalasztottam, 20 honapos koraban. A masodik babam 1 eves mult, meg anyatejes, es ugyanugy kel enni es kenyelmi szopizni tobbszor ejszaka. Gondolom, nala is ugyanez lesz, akkor lesz nyugis ejszaka, haelvalasztom majd.
2014. szept. 11. 19:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!