Ket- harom kisgyereknek es az anyukajuk idegrendszere szempontjabol a kertes haz jobb vagy egy csaladbarat lakotelep?
mi panelban laktunk, utáltam :) a szomszédok hangosak voltak, 100 lakásos, így mindig volt valaki aki délutáni alváskor fúrt, utáltam, hogy állandóan öltözünk-vetkőztünk...
aztán átköltöztünk a lakótelep mellé egy kis kertes házba. imádom :D
ha nincs kedvem puccba vágni magam akkor pizsibe lemegyünk a kertbe, nyáron grill partikat csinálunk, férjem nyírja a füvet meg van pár gyümölcsfa amik elvannak magukban :)
nincs közösköltség, a rezsi sokkal kevesebb még télen is, azt a szobát fűtöm be és annyira amennyire akarom. éjfélkor elindítom a mosógépet, ha gyerek meghülyül senki nem szól be, és minden csak 5 perccel távolabb van mint régen...
de vidékre, kis faluba nem költöznék ki, itt tényleg minden közel van mint panelban is volt, csak élvezzük a csöndet, a kertet, a reggeli kávét a teraszon :) na meg nyáron a medencét, pancsolást, simán pucérkodhat a gyerek, senki nem lát be... az ablakból meg látom a panelt ha hiányozna :D
Szerintem kertes ház. Én ott nőttem fel, a gyerekem is abban nődögélnek. Egyébként itt is van a közelben majdnem minden, maximum 20 percre vagyunk a bevásárlóközponttól, hasonlóktól. Játszótér itt is van több is, most újítottak fel kettőt is. Meg persze vannak a régiek. Bölcsi, ovi, iskola 10 perces sétán belül 3,5 éves gyerek sétatempójában. Jól közlekedhető környezetben van babaúszás, gyerekuszoda, gyerekklubok.
Ezen kívül A nagyobbak akkor mennek ki a kertbe, amikor akarnak, én benn főzök, vagy pihenek... Jó dolog a kertes ház, nagy könnyebbség. Tény, hogy nyírni kell a füvet, de megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!