Kinek mennyit segít/segített a párja az éjszakai/hajnali etetéseknél?
Így zajlott(szerencsés vagyok, hogy ilyen a párom)
Reggel 9-kor indul dolgozni, majd éjfélre ér haza.
Ha szabadnapos volt, mikor pici volt, mindent Ő csinált. Megszoptattam, majd böfiztetett. Ez éjszaka is így volt, kivétel nélkül.
11,5 hós most a lányunk, ha éjjel kéri a cumiját MINDIG ő kel fel, ez
Így van, amióta megszületett. Ha szabadnapos, akkor Ő etet, együtt megyünk sétálni, fürdet/pelenkáz. Szinte "szabadnapos" vagyok.
Mikor hazaér, ha felkel a gyerkőc, onnantól mindent ő csinál.
Ha szabadnapos, akkor mehetek kikapcssolódni stb.
Viszont sokat dolgozik, van hogy 1 héten 2 szabadnapja van, van hogy 12-3 napig nincsen.
25! 23 vagyok:-)
Mi is így voltunk vele....ilettve az első 1 hónapban elég volt az 1 cumisüveg, de kellett a tápszer is csak estére. 1 hónap után 4 cumisüveggel "tNkoltuk" magunkat fel :D
Lányom 7 hetes korától átaludta az éjjelt többségben. Volt 2 hét hogy újra evett egyszer éjjel,meg néha a foga miatt ordított.
Első 3 hétben jóformán semmit nem aludtunk párommal,mert semmi nem volt jó a kicsinek.Ekkor ébren volt ő is éjjel végig szinte és úgy ment suliba.Utána mikor dolgozni kezdett,már nagyobb volt a kicsi és nem kelt.Egyébként van hogy néha sirdogál késő este,ilyenkor párom megy be hozzá,mert én elalszom és ő még tv-zik.Ha hajnalban sír,én ébredek fel rá,mert rossz alvó vagyok.Nem zavar ha nem kel fel,az zavar ha reggel morog amiért ránk kell felkelnie.
Egyébként nekem annyi elvárásom van,hogy munka után legyen kicsit a gyerekkel is.Mást megoldok én is,de ha dolgozni fogok,ő lesz aki viszi bölcsibe pl,ez biztos,mert ő 8-ra jár.Érte nekem kell menni,mert 5-ig van bölcsi és párom addig dolgozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!