Olyan babánál, aki nem bukott sokat, viszont sokszor hallhatóan "visszanyelte a büfit", mi segített? Az én babám már sír az etetések közben 10 ml után, alig eszik.
Remélem még nem marta meg a nyelőcsövét nagyon a sok gyomorsav,ami vissza jön.Etetés közben feszíti magát hátra,sír,nem akar enni.(tejet és tápszert is kap cumisüvegből) 11 hetes.
Nutriton esetleg megér egy próbát?
nem szabad, hogy hátra tartsa olyankor a fejét, nekik még a gravitáció segít, hogy kifollyon a szájukból bármi (nem tudnak még kiköpni semmit, minden csak befelé megy), nagyon jó ha fel van emelve abba a tipikus büfiztető pózba az anyuka vállán, vagy hason, oldalt, ha fekszik és várható még bármi egy lappárna sem árt, hogy a feje támasztva legyen.
nutrion? nem gyógyszer kell ide...
az én babámmal amúgy meg az volt a baj, hogy az orrán is jött kifelé..erre a doki azt mondta etetés közben is meg kell állni büfiztetni, tehát gyakrabban
Köszi a válaszokat!
Nagyon sokszor büfizetem evés közben.Utána is.(szerintem egy etetés közben legalább 10szer-15-ször,túlzás nélkül)
Valószínűleg a tartás is jó.
Reggel az első evéssel nincs gond,de onnantól szinte az összes etetés kínszenvedés.(szerintem azért,mert este nem eszik,van ideje "lenyugodni" a dolgoknak)
Szerintem ebből doki lesz még ma. :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!