6hetes babám éjjel átaludt 8órát, most reggel viszont nem evett valami sokat, és elég nagyot bukott. Nins valami baja?
Figyelt kérdés
nincs láza, de én nem tudok különbséget tenni a hányás, és a bukás között. ő nem is szokott bukni igazából... ha a következő szoptatás után is ezt csinálja, akkor mit tegyek? nem fog kiszáradni? és ha hányt, az mindenképpen bajt jelent?2013. máj. 1. 06:41
1/8 anonim válasza:
Nekem azt mondta a védőnőm,hogyha egy tenyérnyinél nem bukik nagyobbat,akkor nincs baj.Volt szaga?Mert ha csak bukott,akkor nincs szaga annak.Kiszáradni nem fog,de figyelgesd,hogy nem e túl aluszékony.Ha hányt szerintem nem mindenképp baj,lehet hogy csak megnyomódott a kis gyomra.
2/8 A kérdező kommentje:
hát éjjel átaludt 8órát, aztán etettem, hányt, és most megint alszik. nagyon be vagyok pánikolva:(
2013. máj. 1. 07:14
3/8 anonim válasza:
Máskor is alszik annyit éjszaka?Szerintem nincs baj,de mondom,nézd hogy mennyit alszik.HA nagyon gyanús lenne inkább hívd fel a gyerekorvost,ő meg tudja mondani biztosan,hogy ilyenkor mi van.De ilyen volt nálunk is,én is tökre ideges voltam olyankor.
4/8 anonim válasza:
Ha bukik a baba,az csak kifolyik a száján,a hányás viszont messzebbre megy,akár 30-50 centire is a babától.Ezek alapján meg tudod különböztetni a kettőt.
5/8 A kérdező kommentje:
máskor sosem aludt ennyit, és ez inkább hányás volt szerintem, hig volt, és nem a szája szélén, lehányta a karomat, és a földre is ment...
2013. máj. 1. 07:28
6/8 anonim válasza:
Hívd fel a gyerekorvost,ha tudod.NEm hiszem,hogy baj van,nekem is szokott ilyet,de azért biztos ami biztos.Viszont szerintem csak bukott egy nagyot.A viselkedése más mint szokott lenni?Nem fáradt ki nagyon tegnap,hogy esetleg amiatt alszik ilyen sokat?
7/8 anonim válasza:
Nyugi, gondolj bele, sokkal melegebb van, hirtelen jött a forróság. Képzeld el mennyire megviseli. Ne aggódj, szerintem próbál alkalmazkodni a meleghez. Ha meleg van te is aluszékonyabb vagy, fáradtabb.
8/8 A kérdező kommentje:
most (2órával az előző szoptatás után) megint etettem (felébredt, sirt, hogy éhes) jól is evett, büfizett is, most leraktam, megint alszik. hipochonder vagyok sajnos:( és nem tudom eldönteni, hogy van e baja, vagy nincs...
2013. máj. 1. 08:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!