Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy szoktassam le a kisfiam...

Hogy szoktassam le a kisfiam a sok ivásról? Napi 2 litert megiszik de csak tea vagy üdítő! Vizet nem iszik!

Figyelt kérdés
2010. jan. 18. 15:14
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen! 10:10 es!
2010. jan. 24. 13:30
 22/23 A kérdező kommentje:
üdítőt és teát miért nem adsz neki?az nem jó nekik még ilyen korban?mennyi idős a babád?
2010. jan. 24. 13:31
 23/23 anonim ***** válasza:
Az én fiam 17 hónapos, 12 kiló. Üdítőt, teát azért nem adok neki, mert a családban (bátyáméknál) vannak gyerekek (6 éves kislány és 12 éves fiú) akik nem isszák meg a vizet (csak nyáron a játszótéren a csapból). Az anyukájuk, amikor picik voltak, akkor teáztatta őket. Én attól tartok, hogy esetleg az én fiam sem inná meg a vizet, ha mindig teát és üdítőt kapna. Persze, lehet, hogy nem ettől függ, én csak tartok tőle. Amúgy én is nagy vízivó vagyok. Az összes ismerősöm nagyon irígykedik rám, hogy hogyan tudok ennyi vizet meginni. (24 óra alatt 4 liter az átlag)
2010. jan. 25. 12:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!