Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy szoktassam le a kisfiam...

Hogy szoktassam le a kisfiam a sok ivásról? Napi 2 litert megiszik de csak tea vagy üdítő! Vizet nem iszik!

Figyelt kérdés
2010. jan. 18. 15:14
1 2 3
 1/23 A kérdező kommentje:

a védőnő mondta hogy a felére kell csökkenteni!

és csak cuclis üvegből iszik csőrősből nem!13 hónapos 10 foga van meg most jön 2

2010. jan. 18. 15:15
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
mennyi idős? az én 10 hónaposom meg szinte semmit nem akar inni, a 3,5 deci napi tápszeren kívül jó ha bele tudok diktálni másfél deci teát..
2010. jan. 18. 15:15
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
na megadtad a választ. de hát ha szomjas?! okos megint a védőnő, ha szomjas, akkor nem tudsz vele mit csinálni. ha eszik rendesen, akkor sztem nem gáz. sőt, kicsit irigyellek, a kiszáradás kicsit nagyobb para mint a túl sok folyadék...
2010. jan. 18. 15:16
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez nem jó!!! Mennyi idős? Vidd orvoshoz minél előbb, az is lehet, hogy cukorbeteg. Tényleg! Nem akarlak megrémíteni, de a túlzott folyadékfogyasztás (legyen az akár sima víz is) az első jele lehet a korai cukorbetegségnek. Viszont ha időben elkapják, akkor gyógyítható!!!!
2010. jan. 18. 15:17
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok! Az előbbi válaszokhoz annyit: 13 hónaposan nem lehet ennyire szomjas. Egy felnőtt ember iszik meg ennyi folyadékot.
2010. jan. 18. 15:18
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
15:16-os vagyok. ebbe bele se gondoltam, lehet, hogy igazad van! most, hogy írtad, nekem is beugrott, hogy utalhat cukorbetegségre. jobb az óvatosság.
2010. jan. 18. 15:21
 7/23 anonim ***** válasza:
És a cukorbetegség lehetősége hogyhogy nem jutott eszébe a védőnőnek? Elképesztő.....szerintem orvossal beszélj a védőnők csak okosítanak,nincs olyan szaktudásuk mint egy orvosnak.
2010. jan. 18. 15:37
 8/23 anonim ***** válasza:
Hány kiló a fiad? Az ivás mennyiségét nekem úgy határozta meg a védőnő, hogy testsúlykilogrammonként 150 ml, a napi mennyiség. tehát egy 10 kilós gyereknél, napi másfél liter víz az még oké, sőt szerintem 2 deci ráhagyás lehet. 2 liter tényleg sok így is még.
2010. jan. 18. 15:38
 9/23 anonim ***** válasza:
És emellett eszik rendesen?
2010. jan. 18. 16:21
 10/23 anonim ***** válasza:
Az egyik ismerősömnél akkor csökkent le a folyadékbevitel, amikor leszokott/ leszoktatták a cumisüvegről. Akkor elkezdett sportkupakosból inni és abból már nem volt olyan élvezetes az ivás, ezért kevesebbszer kérte. Nem lehet, hogy amiatt iszik sokat, mert szopizni akar a cumisüvegből? Főleg ha jön a foga!
2010. jan. 18. 17:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!