Megpróbáljuk kulon szobába tenni a babánkat, hátha jobban aludna? Sikerult ez valakinek?
Szia.Azt nem tudom,hogy az ágyatokból való kiszoktatással mi lesz,de légy következetes.
Én az új lakásban rögtön külön szobába raknám,sőt,ha ti újítjátok fel v. mentek nézni,hogy áll a helyzet,mutogassátok neki a saját szobáját,sőt én azt mondom,hogy ha meg tudjátok oldani,előtte 1-2 nappal menjetek játszani át játszani pár órát a leendő szobában,ha nagyon tartasz a dologtól.
Mi 10 hónaposan raktuk át a saját szobájába(akkor lett kész,én előbb szerettem volna)semmi probléma nem volt.Sőt,szerintem nyugodtabban is aludt,mert ezzel a lendülettel leszokot a reggeli(6 órás)szopiról végleg(1x szopizott/nap).
Mondjuk ő kezdetektől kizárólag a saját ágyában aludt és ebből nem engedtünk,de ez a mi dolgunk.
A 19:54-es szépen megfogalmazta azt,amit eddig magyaráztam, és kedves Banyuci,ez nem egy verseny,hogy ki neveli jobban a gyerekét.
Egyébként az alvás is baba fuggo,és eddig esélyem se lett volna kulon szobába tenni,mert most 1 szobásban lakunk.Ha átkoltozunk,megpróbáljuk a kulon szobát,de azt soha nem fogom hagyni,hogy keservesen sírjon.Errol nem kérek véleményt Banyuci!
Koszi a válaszokat!
Párom végigolvasta ezt a topicot. Az első megjegyzése a következő volt: "majd csodálkozik, ha a férje előbb-utóbb meg fogja csalni, mert rá nincs ideje, csak a gyerekkel törődik, és az egy ágyban alvás miatt valószínűleg nem is szexelnek".
És ez egy férfi véleménye volt, nem az enyém. Már mondtam, azt csinálsz, amit akarsz.
Banyuci
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!