Megpróbáljuk kulon szobába tenni a babánkat, hátha jobban aludna? Sikerult ez valakinek?
Tudod Banyuci,csak fújod a magadét,hogy ezt nem csinálnád meg azt nem,amire senki nem kíváncsi, a kérdésemre meg abszolút nem válaszoltál.Ha nem tudsz egy normális választ adni,akkor minek írsz???
Az meg egy nagy hulyeség,hogy az egyuttalvástól lesz elkényeztetett a gyerek,a 2 dolognak semmi koze egymáshoz.
Drága Kérdező, azt csinálsz, amit akarsz. Én csak elmondtam a véleményem. Szerintem a gyereknek minimum külön ágyban van a helye, ha megoldható, külön szobában. És persze minél előbb ehhez szoktatni, még mielőtt késő lenne.
Banyuci
Ja, még annyit, hogy a "nem ébredne annyiszor" dologra csak azt írnám, ami az én tapasztalatom. Nem 16 hónaposan, hanem 3,5 hónaposan végigalussza az éjszakát a gyerekem, este 9-től reggel 6-ig. Így én is alszom, meg a párom is, aki megy dolgozni. Akkor szerinted ki csinálja jobb módszerrel?
Banyuci
Nem az egyuttalvásra kértem a véleményt,hanem arra,hogy mire számíthatok,ha kulon szobába tennénk a kicsit.Tobbet már nem fogom magyarázni.
A tobbieknek koszonom,esetleg aki tud még segíteni,szívesen fogadom a válaszát.
Kedves banyuci,
Egyre szimpatikusabb vagy :D
Kérdezőnek: hát..legalább saját magad is beismered, hogy nagyot hibáztál. Tedd külön szobába ma estétől és ne hasson meg a gyermek keserves sírása...Annyit tegyél, hogy 5 percenként bemész hozzá megsimogatni a buksiját, de ne vedd ki az ágyból. Először egy órát ordít, holnap háromnegyedet, egy hét múlva úgy fog aludni a saját ágyikójában, mint a tej...legyél erős.
15:57-esnek: Köszi! :)
Jól rémlik, hogy ez a Suttogó módszer, amit leírsz? Neten azt hiszem olvastam erről.
Kedves 16:00,
Lövésem sincs, milyen módszer ez :) De nálunk bevált. Igaz, sosem aludt a gyerek közöttünk.
Jaaa...te a negatív véleményre nem vagy kíváncsi???
Hát akkor tudod mit?Akkor ne írd azt,hogy :mi a véleményetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!