Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Okozhat-e valami kárt, ha...

Okozhat-e valami kárt, ha minden éjjel adok a babámnak Viburcol kúpot addig míg jönnek a fogai?

Figyelt kérdés
Másfél éves és jön neki egyszerre 3-4 foga is, de így a kúp mellett nyugodtabban alszik.
2010. jan. 18. 14:11
 1/7 anonim ***** válasza:
nem
2010. jan. 18. 14:11
 2/7 anonim ***** válasza:
igen hosszászokást okozhat csak mértékkel használd, igaz hogy homeós akkor is csak fionoman adagold
2010. jan. 18. 14:12
 3/7 A kérdező kommentje:
köszi
2010. jan. 18. 14:15
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem azt javasolta a gyerekorvos,hogy váltogatva adjak neki fájdalomcsillapítót,hol ezt a kúpot,hol a panadol szirupot,hol pedig a normaflor szuszpenziót.
2010. jan. 18. 14:22
 5/7 anonim ***** válasza:
Első vagyok!Nekem a védőnő mondta hogy a fogzás idején alkalmazott viburcoltól nem lesz semmi baja.
2010. jan. 18. 14:37
 6/7 anonim ***** válasza:
Semmi problémát nem okozhat. Nyugodtan add neki. Mi is ezt tesszük. 4,5 hósan jött ki az első foga. Most 20 hós és az utólsó négy rágófoga nem akar kibújni viszont kínozza. Minden este kapja a kúpot és semmi baja. Inkább homeos szert adj neki mint gyógyszert. Pl. Nurofen, Panadol stb...
2010. jan. 18. 14:49
 7/7 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek
2010. jan. 18. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!