Igaz az, hogy ha sírás közben nincs ökölben a keze, akkor csak hisztizik?
Szia!
nem lehet róla leszoktatni:) A kisfiam is hisztizik sokszor (8 hónapos), de a sírása más jellegű, mint amikor valami baja van tényleg. (akkor panaszosan, fájdalmasan sír)
Az én 7 hónaposom ha hiszti van akkor még csapkod is. Ha mást nem tud, akkor a levegőbe :D
Egyébként tényleg más a sírása. Olyankor mondom neki, hogy ha megnyugodtál akkor játszunk. Egy darabig folytatja én nem veszek tudomást róla, aztán abbahagyja, és játszik tovább. :) Olyankor megsimizem, megdicsérem.
Kedves Előző! Igen, én is talán tegnap olvastam a válaszaid között, azóta figyelem a gyerkőcöt, hogy hogy sír :o)))
De azt már én is megfigyeltem, hogy ha valami fáj, baj van, akkor keservesen sír és piros, könnyes a szeme.
Ha hiszti van, akkor kiabál, nyökög, aztán meg üvölt, de nem könnyezve. A kezét még figyelgetem :o))
Húúúú, kicsit összezavarodtam, vagy rosszul fogalmaztam. Ez volt a kérdésem tegnap:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!