Aki saját maga készíti 6 hónapos babájának a főzeléket, gyümölcsöt, az hogyan csinálja?
Köszönöm 12:11! Nem most kezdtük, kb. 4 hete, eddig üvegeset ettünk mindenből, csak sajna most nagyon meg vagyunk szorulva anyagilag és nem tudom megvenni az üvegeset:-( Naponta 1,5 üveggel evett meg eddig. Ezért gondoltam, hogy talán olcsóbb lenne ha én készítem, csak attól félek, hogy amit a supermarketben veszek zöldség-gyümölcs, tele vannak vegyszerrel, ezért találtam jobbnak eddig az üvegeset.(nincs lehetőségem igazi piacra menni)
Pont a banán a kedvence, sajna néha tényleg szorulása van...
Én semmiből sem vásárolok bio-t, számunkra ez nem megengedhető anyagilag. A banán ént eddig szilvával vagy meggyel adtam, mindkettő tökéletes arra, hogy "oldja" a banán által okozandó szorulást.
Egyébként én az almát vagy párolom, vagy sütöm, mert nyersen sajnos nem bírja a babám gyomra.
A kajakészítés lényege, hogy minél kevesebb ideig legyen a zöldség, gyümölcs vízben főzve, mivel kimennek belőle az értékes vitaminok. Én inkább mindent gőz fölött párolok.
Ikres anyuka
Szia,12:11 vagyok ismét,szóval van még néhány receptem:1.patiszon,krumpli,pici só,puha körte megfőzni,aztán turmix. 2.körte,krumpli,pici csirkemell,megfőz és turmix.3.tök,krumpli,csirkemell megfőz,turmix és a tetejére nyers reszelt alma,isteni.4.10 szem megy,pici krumpli,csirkemell,megfőz és turmix.5.megy,banán,krumpli.
Mind nagyon jó,próbáld ki bátran, ja és a cékla héjába megfőz plussz főtt krumpli csirkehússal is nagyon tuti.A bio cuccokra nekünk sincs pénzünk,meg hát honnan tudom,hogy tényleg bio az, amit annak adnak.Talán úgy tudod kivédeni,ha piacon vásárolsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!