Mi a véleményetek arról hogy a babának éjszaka szopi helyett teát kell adni éjjel és akkor abbahagyja az állandó éjszakai cicizést?
Szerintem míg pici, addig igény szerint. 6 hósan már nem újszülött. A gyomor éjszaka másképp működik, másképp emészt. Szerintem, ha 8-9kor fekteted, 11kor etesd ha felkel. Éjjel én nem adtam. Sőt, teát sem. (Kivéve, ha oltás után lázas volt, vagy meleg)
Éjszakai etetésről jobb leszoktatni. Mi sem eszünk este. Fájhat tőle a pocakja. Sőt a tej is megáll a gyomrában este, fájhat tőle ahasa!
kamu kérdés....
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
3. válaszoló írása után jött fél órára rá ez a kérdés... jó szórakozást kérdező.. :)
Mondom hülyeség ne hagyd sírni .. ne legyen fennt mindenki... biztos a foga fáj és a cicin nyigszik meg és nem eszik ő 5x éjszaka... egész nap esznek 5x úgyh biztos nem eszik csak éjszaka 5x ahhoz akkor elég ducinak kéne lennie mert akkor kb vagy 10x eszik egy nap az batomi sok lenne es elég nagy súlya lenne akkor.
Próbáld meg bekenni az ínyét v adj neki este fájdalomcsillapítót, de én először csak vmi zsibbasztóval megpróbálnám bekenni az ínyét és ha ah után megnyügszik lassan akkor nem éhség miatt kel.
én sem értem a 15-öst, és akkor mi van, ha e kérdés kapcsán másokban felmerülnek még kérdések? mitöl lenne már ez vagy az a kérdés kamu?...h.ülye.
egyetértek az ismerösökkel, és azokkal is, akik azt irták a foga miatt sirhat éjjel. védönö, orvos mit mond erre, hogy éjjel 4-5ször kel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!