Lehetséges, hogy szellem miatt sír egész nap, és nyugtalan éjszaka is a kistesóm?
Nem szellemeket lát, egész egyszerűen szeretné, hogy kézben legyen. Fáradt, mert a kisbabák nem tudnak maguktól elaludni. szerintem ezt a kérdés inkább a gyereknevelés oldalon tedd fel, ott gyakorlott anyukák adnak választ a csecsemőgondozással! És igen, hiába van édesanyádnak 3 gyereke, bizony ahány gyerek annyi féle. szerintem ő más, mint ti, nem akar aludni, társasága vágyik. ( Ennyi idős kisbaba csak kb. 30-40 cm-es távolságra lát.)
Persze ha nagyon hiszel ebben a szellemes dologban, úgysem győzhetlek meg. De, ha már azt gondolod, hogy a kistesód fél, akkor amikor csak tudod, vedd fel a kezedbe, mert nálad, vagy másoknál biztonságban érzi magát a szellemmel szemben!
szerintem csak hasfájós, és ezért sír állandóan. A babák sajnos nem tudják elmondani mi bajuk, ha valami nem stimmel sírnak.
Viszont a szellemekben is hiszek, és sok olyat hallani hogy a gyerekek látják a szellemeket sőt beszélni is tudnak vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!