Mi a véleményetek arról hogy a babának éjszaka szopi helyett teát kell adni éjjel és akkor abbahagyja az állandó éjszakai cicizést?
Nem, nem kell a gyomrának pihenni. Te is érzed hogy ez nem az evésről szól, írod is hogy cicin nyugszik meg.
Próbáld ki a teázást, ha elfogadja, jó :) Sírni én semmi esetre sem hagynám.
éjszaka felkel 4-5-ször is?
nemlehet hogy a szelek bántják? akkor is megnyugszanak cicin, nem csak akkor ha éhesek.
ha éhes lenne, arra elvileg olyan módszer van, hogy pl napközben eteted ahogy szoktad, de este már sűrűbben, hogy jól tele legyen a poci
nem írtad tápszerezed e vagy pótlod, vagy csak anyatejes, de ha az első kettő, akkor nem javasolt az utolsó étkezést tápszerrel, mert az gázokat csinál (érdekességképpen írom, hogy amikor én pótlást csináltam, abba tettem az Espumisant, összeráztam, letettem hűlni és közben meg hallotam egy idő múlva, hogy "szelel" a cumirészen ki a levegő :) ez az Espumisan)
amúgy az enyém is ébred, de csak egyszer, de ezzel van meg a napi 6 étkezése és még kicsi lenne nekem leszoktatni róla. de én úgy csinálnám, hogy jelenleg most este 8-kor van az utsó evés, beiktatnék egyek 23 órára, és akkor nem hajnal 3-kor kelne, hanem reggel 6-kor. legalábbis az én babám simán szoktatható, állítható mindenhez, de ha nem muszáj, nem költöm én fel 23-kor, felkelek én 3-kor hozzá)
4-es 7-esnek:
én babám most lesz 4 hónapos
kb 3-3,5hónapos kortól nálunk is javasolt a négy óránkénti etetés
a napi 5 -ször az nem rossz (tekintve hogy a gyerekek is így étkeznek-reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna, vacsi)
nem tudom miért szükséges az én babámnak a 6 alkalom, a hajnali kelés, de ahogy elnézem az általános inkább a te babód, hogy ilyen korban alszanak már reggelig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!