Leszokott a gügyögésről 4 hós, mit tegyek? Az lenne a baj, hogy egyedül vagyok vele?
Figyelt kérdés
először csak akkor volt hangja amikor érdekesnek talált valamit(mintha beszélne hozzám, vagy a játékaihoz)
utána a szeretetre, puszikra nagy nevetős felkiáltással reagált
utána folyton játszott azzal hogy hangot ad és utána a nyálával "berreg"
mostanában viszont még egy gyenge kis susogás sem jön belőle
nem tudom kössem e ahhoz, ha pl vendégek vannak nálunk, rokonokhoz megyünk, mintha akkor lenne aktívabb, ill. azután, amikor meg csak velem telnek a napok, az meg olyan "lehozós" lenne? inger kérdése?egyszerűen nem tudom mire gondoljak.
(persze sírás van, szóval nem a hangja ment el)
2014. szept. 3. 23:40
1/3 anonim válasza:
Nekem is "elnemult" anno par hetre. Nincs baj, most megfigyel, mozgasara koncentral stb. Majd valtozik.
2/3 anonim válasza:
bekem is volt ilyen. utana kitalalt mast maganak..azt hiszem sikongatott :)
3/3 anonim válasza:
A miénk most épp morog, nem gyügyög, pedig eddig be nem állt a szája, 4 hòs szintén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!