Szeretnénk második babát, testvért a fiunknak, de kételyeim vannak?
Figyelt kérdés
Volt már olyan,aki megbánta a második babát?Nagyon szeretem,imádom a fiam,és mi lesz,ha nem fogom ennyire szeretni a kicsit?Volt már ilyen?Nem szeretném utólag megbánni!Van köztetek,aki így járt?Ha igen,megszerette azért a kicsit végül?2014. szept. 2. 17:00
1/5 A kérdező kommentje:
Lelkiismeret furdalásom lenne,hogy nem tudok majd a fiamra annyi időt szánni,mint eddig.Vagy csak túl önző lennék?Segítsetek légyszi,olyan nehéz dönteni!
2014. szept. 2. 17:04
2/5 anonim válasza:
Teljesen normális érzések és amíg a kezedbe nem veszed a másodikat, így is maradnak. Aztán elillannak. Nem a romantika beszél belőlem, hanem a tapasztalat. :) 3 van.
3/5 anonim válasza:
Mintha csak én tettem volna fel a kérdést. Mi már belevágtunk és most vagyok a 6. hétben. A kisfiam örül neki mi is nagyon főleg a férjem de azért bennem vannak kételyek remélem tényleg így lesz hogy a másodikat is ugyan úgy imádni fogom és a kisfiam ennek semmilyen hátrányát nem fogja érezni.
4/5 anonim válasza:
A szeretet az egyetlen dolog,amit ha elosztasz két felé, akkor megduplázódik.
Nekem 2 gyerekem van, imádom mind a kettőt. Amit kicsit bántam, hogy 20 hónap van a kettő közt, és az elején tiszta idegbeteg voltam, mert segítségem sem volt. Így nem élveztem a második gyerek kicsi baba korszakát, inkább tehernek éreztem, és emiatt rengeteg lelkifurdalásom volt. Szerencsére kiegyensúlyozott, vidám kisgyerek, vidámabb, mint az első, ami kész rejtély. Szóval szerintem bátran, ha van köztük min. 3 év. Ha kevesebb, akkor kell a nagymama. Persze ez csak az én véleményem...
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ! :)
2014. szept. 10. 10:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!