Hányan vagyunk, akik egy gyereknél megállnak, és nem akar testvért a babája mellé?
Hát, nem is tudom.100* meggondolom hogy mikor legyen tesó, vagy legyen e.De szerintem azért majd 5-6 év múlva talán.Csak kell egy tesóka, nekem is jó hogy van.
Neked van?
Lehet majd még te is meggondolod pár év múlva.Én inkább a terhességet hagynám ki, a baba nem baj, pedig nekünk is nagyon "nehéz" babánk van.:-)
Mi mindig változtatjuk a véleményt:-)Elvileg szeretnénk még babát, de nem volt egyszerű a terhesség, a szülés, tejem sem volt:-(A picinek sokat fájt a hasa, rossz alvó...8 hónapos nem aludtam mióta megszületett. Éjszaka 2-8x kell:-( Napközben sem alszik persze:-) és ilyenkor azt gondolom nem kell több csemete. Aztán rá 2 percre lenyugszom, és belegondolok:-) Ezt vállaltuk, tudtuk a férjemmel, hogy nem egyszerű:-)nem gép, amit kikapcsolunk:-)
Viszont amikor mosolyog, vagy puszit ad:-)Vagy szólók és odafordul és mosolyog:-)Ha fáradt odabújik, ha kérdezem hol van ez hol van az?és körbe nézz keresi...Háááá:-))))))Nagyon szeretem:-)Ilyenkor azt mondom egy egész focicsapat jöhet:-)
Tehát szerintem mindenki így van vele kedves kérdező, aztán eltelik 3-4 év és a sok nehézség eltűnik csak a szép emlék marad:-) A tesómnak 9 év kellett, hogy újra babát vállaljon, az unokahúgom nem volt egyszerű esett:-)A tesója ellentéte egész éjjel alszik, mosolyog olyan nyugodt kisfiú semmi gond nincs vele:-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!