Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hányan vagyunk, akik egy...

Hányan vagyunk, akik egy gyereknél megállnak, és nem akar testvért a babája mellé?

Figyelt kérdés
ha csúnya, ha nem ilyet mondani, nekem elég egyszer ezt a babakort átélni...(hasfájás, fogzás, alvásproblem, nyűglődés stb.)
2010. ápr. 19. 10:47
 1/7 anonim ***** válasza:
Én egykének tervezem a kisfiamat, dehát ember tervez....ugye! Bár más okokból, mint te...
2010. ápr. 19. 11:06
 2/7 anonim ***** válasza:

Hát, nem is tudom.100* meggondolom hogy mikor legyen tesó, vagy legyen e.De szerintem azért majd 5-6 év múlva talán.Csak kell egy tesóka, nekem is jó hogy van.

Neked van?

Lehet majd még te is meggondolod pár év múlva.Én inkább a terhességet hagynám ki, a baba nem baj, pedig nekünk is nagyon "nehéz" babánk van.:-)

2010. ápr. 19. 11:10
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Most biztos lepontoznak, de sajnos én is ugyanígy érzek, mit te, kérdező. És ezt nem akarják megérteni. Imádom a fiamat, de nagyon nehéz vele. Bár lehet a tesó más lenne. Nagyon nehéz volt a szülés, utána hasfájás, nehéz szoptatás, iszonyat fájdalmakat éltem át, fogzás 2 hónapja, még egy foga sincs. Egész nap nyűgös, megállás nélkül nyöszörög. De komolyan. Remélem hamarosan túlleszünk rajta. Emellett gyönyörű, imádom. :)
2010. ápr. 19. 11:15
 4/7 anonim ***** válasza:
74%
Mi is csak egy gyerkőcöt akartunk a párommal,mi valahogy a megismerkedésünk óta ezen a véleményen vagyunk.Én a terhességet szivessen átélném mégegyszer,szerencsére a csecsemő korszakunk annyira nem volt veszélyes.Mi inkább az anyagiak végett nem merünk tesót bevállalni.
2010. ápr. 19. 11:18
 5/7 anonim ***** válasza:

Mi mindig változtatjuk a véleményt:-)Elvileg szeretnénk még babát, de nem volt egyszerű a terhesség, a szülés, tejem sem volt:-(A picinek sokat fájt a hasa, rossz alvó...8 hónapos nem aludtam mióta megszületett. Éjszaka 2-8x kell:-( Napközben sem alszik persze:-) és ilyenkor azt gondolom nem kell több csemete. Aztán rá 2 percre lenyugszom, és belegondolok:-) Ezt vállaltuk, tudtuk a férjemmel, hogy nem egyszerű:-)nem gép, amit kikapcsolunk:-)

Viszont amikor mosolyog, vagy puszit ad:-)Vagy szólók és odafordul és mosolyog:-)Ha fáradt odabújik, ha kérdezem hol van ez hol van az?és körbe nézz keresi...Háááá:-))))))Nagyon szeretem:-)Ilyenkor azt mondom egy egész focicsapat jöhet:-)

Tehát szerintem mindenki így van vele kedves kérdező, aztán eltelik 3-4 év és a sok nehézség eltűnik csak a szép emlék marad:-) A tesómnak 9 év kellett, hogy újra babát vállaljon, az unokahúgom nem volt egyszerű esett:-)A tesója ellentéte egész éjjel alszik, mosolyog olyan nyugodt kisfiú semmi gond nincs vele:-)))

2010. ápr. 19. 11:35
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Eleve egykét terveztünk mi is. Imádtam a terhességet, bármikor újra végigcsinálnám a szüléssel együtt - de az első év a babával...hát nem tudom, birnám-e mégegyszer.Ha csak 1x lett volna 5 percre segítségem... A férjem meg hallani sem akar kistesóról, úgyhogy marad egyedül a kislánykám.
2010. ápr. 19. 14:05
 7/7 anonim ***** válasza:
Mi is egy gyereket terveztünk. Amikor megtudtuk, hogy leányzó van a pocakomban, elgondolkodtam, hogy majd lesz még egy, mert a férjem nagyon szeretett volna egy fiút. A szülés után már eldöntöttem, hogy én ugyan több gyereket nem vállalok, pedig egy percig sem szenvedtem, mert császárral szültem, de annyira megijedtem a műtéttől, hogy már a műtőasztalon is ezt gondoltam. Aztán igen kemény volt az első két hónap is, persze nem volt elég tej, az éjjeli keléseket nem tudtam pótolni nappal, mert egyszerűen nem tudtam aludni még akkor sem, amikor lehetett volna...szóval elég volt. Imádom a lányom, most 3 hónapos, elolvadok, ha rám mosolyog, de szándékosan biztos nem lesz testvére. Mondjuk ehhez hozzátartozik, hogy most múltam 37 éves.
2010. ápr. 19. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!