Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Segitségre lenne szükségem?

Segitségre lenne szükségem?

Figyelt kérdés
babám 6 hónapos születése óta(nem késöbb lett felkapatva) nem bir magában eljátszani 5 percnél tovább.Ha alszik napi 3xszor fél órát(többet nem hajlandó kipattan a szeme és indul a játék)babakocsiban tolva hajlandó csak és minden 5 percben felnéz ott vagyok e még(alvás közben!)a hordozóban nem marad meg se babakocsiban ha napközben mellette mondjuk takaritanék(se sportbabakocsiban)magamra kötve se.Csak kézben akar lenni.akkor azonnal sirás abbahagy.Elmenni sehova nem tudunk mert a boltban és a kocsiban is végig üvölt.Kivéve ha én fogom és apa vezet.Sirni hagyás kilöve,egy idö után belilul és fuldoklik.A kérdés az hogy milyen megoldás lenne erre a helyzetre?Minimális higéniát kell tartanom otthon,segitségem nincs külföldön élünk.Éjjel is sokat kel ezért örülök ha pár órát hagy aludni.Van egy nagyobb gyerek azzal is foglalkoznom kell.Vinném én magammal mindenhova magamra kötve dehát az se tetszik neki.Kezdek szabályosan bedilizni.Pedig imádom,hiszen a gyerekem.De ez igy nem mehet tovább-légyszi segitsetek!
2014. szept. 2. 13:18
 1/2 anonim ***** válasza:

Ajjajj...mintha 1,5 évvel ezelőtti önmagamat olvasnám!

Hiper-szuper érzékeny gyerek aki 0-24 órában rajtad akar lenni...és nállunk is ő 2.-ik gyerek,gondolhatod mit tudtam a 2,5 éves bátyjával foglalkozni!A lakás mindíg szaladt,gyors kajákat tudtam csak összehozni,hétvégén anyukám főzött,ennyi segítségem volt akkor tudtunk levest meg normális kaját enni!Ja és ő is kelt éjszaka 6-8x kb de volt olyan is hogy 12x(!!)is!

Most 1,5 éves az én kis "matricám" és azt tudom mondani neked hogy semmi de semmi nem segít csak az IDŐ!

Sok-sok türelem,kitartás,erő kell hozzá!Addig meg próbálj meg nem megőrülni!

Nekem még enyhe gyógynövényes nyugtatót is kellett szednem abban az időben!

Most is egy érzékeny gyerek,sokkal hamarabb elsírja magát mint a nagytesó,sokat lóg még mindíg rajtam de fényévekkel jobb mint pár hónapos korában és most már a 4 éves bátyjával is jól eljátszanak így nem csak anya kell mindíg!

2014. szept. 2. 14:34
 2/2 A kérdező kommentje:
köszi a biztatást!
2014. szept. 2. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!