Ezektől rossz anya valaki?
-Heti 2 délután bébiszitter vigyáz a babájára (8 hónapos) és péntek esténként is, amíg a férjével közös programjuk van.
-Törődik a külsejével, szóval nem lett egy melegítőnadrágos, lestrapált anyuka (tornák, 2 hetente fodrász, kozmetikus, manikűrös, pedikűrös)
-A kislányával nem ül egész nap otthon, hanem minden nap találkoznak a kisgyerekes barátnőivel és velük elmennek valahová, programokat csinálnak, vásárolnak, nézelődnek.
-Nem állt meg az élete a baba miatt, ugyanúgy elmegy néha szórakozni egy-egy hétvégén, mint a pici előtt.
Szerintetek ezektől már rossz anya valaki?
13-as vagyok,annak aki azt írta a 17-nek,hogy irigy:
ha akarnám 8 órás állásban is felvehetnék vkit a gyerekem mellé,csak nem akarom,ez a különbség.
A 17-es sem volt támadó,csak leírta a véleményét.
Aki nem passzolja le heti háromszor a gyerekét +hétvégén szórakozáskor Az csak irigy lehet?
Ezen kívül a heti valahány torna alkalmával is mással van a gyerek. + a szépségszalonosdi.
Amikor meg vele van,vásárolni cipeli. Jó,hogy most a belvárosba,de télen tuti bevásárlóközpont lesz belőle a mínuszokban.
Szerinted ez egy gyereknek jó?
Én nem mondom,hogy rossz anya lennél,csak szerintem gáz amit csinálsz.
te jól vagy?
-Hetente 3 alkalommal bébiszitter.
- + 1 hétvégi dajdajozás
-Nem tudom hány (heti 2 mondjuk?) torna
-Minden nap barátnőkkel csavrgás
-
Inkább nem vitázom, mert semmi értelme nincs. Ki így neveli a gyerekét, ki úgy.
Nekem szükségem van ezekre, hogy jól érezzem magamat a bőrömben és magabiztosan kitudjak lépni az utcára, anélkül, hogy azon izgulnék, hogy senki nem lásson meg.
nem nem így csinálom sosem fogadtam még bébiszittert,csak családtagok vigyáztak a fiamra bölcsin,ovin kívül
Ja,ha te mindjárt beraktad egy bölcsibe,akkor persze,hogy nem kell külön bébiszitter.
kérdező,én nem akarlak megbántani,lehet,hogy tök rendes ember vagy,de akkor is az a véleményem,hogy nem így kell jó anyának lenni.
Nem tudom mennyire volt drasztikus az anyád és a testvéred amikor kiosztottak,de szerintem el kéne gondolkoznod azon,hogy nincs-e igazuk.
Nekünk viszont nincsenek olyan családtagok a közelben, akikre szívesen rábíznám, a férjem anyukája vigyáz rá néha-néha (2-3 hetente), de neki is van élete, nem kérhetem, hogy 4 naponta legyen vele.
Nincsen igazuk egyáltalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!