Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Másnak is sokat esett babája...

Másnak is sokat esett babája és ütötte be a fejecskéjét? Mi már a tegnap a röntgenen kötöttünk ki mert ez már a második esése volt egy héten belül. Szerencsére semmi komoly de tényleg rossz anya vagyok?

Figyelt kérdés

2014. jún. 21. 10:06
 1/4 anonim ***** válasza:
nem vagy rossz anya :) nekem is nagyon sokat esett a babám volt hogy kint az udvaron fejelte le az aszfaltot egy kis sérülés lett a homlokán más semmi baja nem lett :) volt hogy a lakásban esett el annyira hogy fel repedt a szája belül.
2014. jún. 21. 10:15
 2/4 anonim ***** válasza:

Én egyik gyerkőcömnél se rohantam ugyan orvoshoz, de mindig figyeltem a nagyobb esések után, hogy van-e valami mellékhatása a történteknek?!

Nem hinném, hogy rossz anya vagy. Maximum túl aggódó, de majd ezt "leküzdöd" magadban. :)

2014. jún. 21. 10:21
 3/4 anonim ***** válasza:

Kisfiam három éves, kislányom 8 hónapos. Most csak a fiúcskát nézem, mert a kisasszony még csak mászik, úgyhogy az elesésre eddig még esélye sem volt. :D

Hálát adok az égnek, hogy kisfiam eddig nem esett el úgy, hogy komolyabban megütötte volna a buksiját. Két hónapja tanult meg biciklizni, azóta már kétszer hasalt el, de mindegyik alkalommal megúsztuk apró horzsolásokkal a térdén. Én túl aggodalmas anyuka vagyok, nagyon félek a balesetektől, de azt tudom, hogy elkerülhetetlenek. Szaladgálnak, ugrálnak, bicikliznek stb. Bármennyire is figyelünk rájuk, óvjuk, védelmezzük őket, esni úgyis fognak! Ettől függetlenül nem vagy rossz anya sem te, sem én, sem más.

2014. jún. 21. 11:23
 4/4 anonim ***** válasza:
2014. júl. 8. 04:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!