Ez a szinkronhang komoly?
Sziasztok! Tudjátok van a Csontváros c. film, ami nemsokára a mozikban lesz (vagy már ott van). Nézegettem a YT-n a szinkronos előzeteseket és ezt a videót találtam:
http://www.youtube.com/watch?v=aiIs1FKz7VU&feature=youtube_g..
Nem tudom, hogy ez csak a videó hangja, vagy ez lesz a film szinkronja is? Nem tudom, hogy csak én érzem-e így, de szerintem ez rettenetes! És abszolút nem illenek a hangok a karakterekhez, nem tudim hogy gondolták ezt. Nincs semmi fantáziájuk? Remélem más lesz a filmben. Szerintetek? Nektek tetszik ez a hang? És nem tudjátok, hogy ez lesz a hangja?
Nincs ezzel különösebb baj...
Láttad/hallottad az eredeti hanggal is?
Ha annyira zavar, nézd meg majd neten eredeti hanggal, tuti lesz magyar felirat is valahol (bár én inkább angol feliratot javaslok, ha tudsz valamennyire angolul - opensubtitles.org honlapon biztos lesz).
Amúgy a fordításokkal sokkal nagyobb gondok szoktak lenni, mint a hangokkal szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!