Bűntudatom van minden reggel? Rossz anya vagyok!
a kislányom 10 hónapos és 4 hónapos kora óta éjszakánként van, hogy 15-ször is felkel, és akkor ki kell venni és visszaringatni. ez kb úgy néz ki, hogy elalszik, és fél óránként hajnalig felriad. már kész zombi vagyok! nem tudunk rájönni a problémára, mindent próbáltunk.
a gond az, hogy amikor felébred, nem mindig sikerül hamar visszaaludnia, vagy ha igen, akkor mire bebújok az ágyba megint felsír, és olyankor van hogy "hangosan" is szitkozódok. adnám neki a cumit, de szorítja a száját, pedig tudom, hogy anélkül nem alszik, és pl tegnap éjjel picit erőszakosabb benyomtam a szájába, meg se nyikkant, aludt szépen 40 percig utána. de olyan rosszul érzem magam utána, hogy hogy bánok vele éjjel, reggel meg felkel a ragyogó szemeivel, és mint ha éjszaka semmi nem történt volna. más hogy bírja az ilyen éjszakákat?
akinek jó alvó a gyereke, ne írjon és ne ítélkezzen, amíg nem tudja, milyen alig aludni éjszaka! segítségem sajnos nem igazán van, a férjem sokat dolgozik, nagyszülők vidéken. szörnyen érzem magam! :(
nappal kétszer alszik, délelőtt 1 órát és délután 3 órát, akkor én is alszom egyet, különben nem bírnám az éjszakát.
köszönöm a bátorítást, picit jobb a lelkemnek!
Én ugyanígy vagyok ezzel! Nálam is elszakad a cérna éjjel, ami miatt nappal lelkiismeret furdalasom van! :-(
Nálunk az a baj, h szörnyen lassan tudom visszaaltatni. Van h 1,5-2 órát ringatom. Jól elszundit a kezemben, de nem mélyen, ezért nem tudom letenni. Na és kb. Egy óra ringatas és maszkalas után mikor kinyitja a szemét a karomban, akkor szoktam kibukni... És ezt egy éjjel 2x 3x...
Szóval tényleg nem vagy egyedül! :-)
Kitartást nekünk!!!
6-os! remélem nem leszel lepontozva, hisz nincs miért!
éjszakánként egyszer én is szoktam hagyni pár percig sírni, nincs ezzel semmi baj, nyilván nem fél éjszaka bőgetem, tényleg csak 5-10 percig, hogy jobban kifáradjon és aludjon utána egy jót végre. annyira jó dolog ez az anyaság, és a férjem már mondogatja néha-néha, hogy lassan elkezdhetnénk dolgozni a kistesón, de ez a nem alvás elrettent! alig várom, hogy végre átaludja az éjszakát, mert nem emlékszem mikor aludtam egy jót utoljára. kitartást a sorstársaimnak!
7-es! 1-2 óra ringatás??? :O össze is esnék! így is van, hogy nem merem közbe becsukni a szemem, mert félek hogy összeesek félálomban.
sok sok erőt nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!