Bűntudatom van minden reggel? Rossz anya vagyok!
a kislányom 10 hónapos és 4 hónapos kora óta éjszakánként van, hogy 15-ször is felkel, és akkor ki kell venni és visszaringatni. ez kb úgy néz ki, hogy elalszik, és fél óránként hajnalig felriad. már kész zombi vagyok! nem tudunk rájönni a problémára, mindent próbáltunk.
a gond az, hogy amikor felébred, nem mindig sikerül hamar visszaaludnia, vagy ha igen, akkor mire bebújok az ágyba megint felsír, és olyankor van hogy "hangosan" is szitkozódok. adnám neki a cumit, de szorítja a száját, pedig tudom, hogy anélkül nem alszik, és pl tegnap éjjel picit erőszakosabb benyomtam a szájába, meg se nyikkant, aludt szépen 40 percig utána. de olyan rosszul érzem magam utána, hogy hogy bánok vele éjjel, reggel meg felkel a ragyogó szemeivel, és mint ha éjszaka semmi nem történt volna. más hogy bírja az ilyen éjszakákat?
akinek jó alvó a gyereke, ne írjon és ne ítélkezzen, amíg nem tudja, milyen alig aludni éjszaka! segítségem sajnos nem igazán van, a férjem sokat dolgozik, nagyszülők vidéken. szörnyen érzem magam! :(
Négyes vagyok. Az én picim már csak 1x alszik, átlag másfél órát. És mióta beindult, a nappalok is durvábbak. Ezzel nem ijesztgetni szeretnélek, csak hogy tudd, van még rosszabb is. Ugyanakkor, hogy ennek ellenére ez az egész szülősdi mégis milyen gyönyörű, ezt küldöm Neked, és minden kedves Édesanyának! Hátha mindenkinek jobb kedve lesz.:)
10-es vagyok újra, a lényeg lemaradt.
Próbálok pozitívan gondolkodni, pl. még mindig jobb, hogy sír, és nyugtatnom kell, mintha beteg lenne. A betegség alatt nem torokfájásra kell gondolni...
Én ma elkezdtem szedni a magneziumot! :-)
7-es voltam
Csak a saját kiságyában alszik, próbáltuk már magunk közé tenni, de csak nézelődik a sötétben, esze ágában sincs aludni. Csak most az utóbbi pár hétben szokott rá arra, hoy délután 3 órát alszik (utána 5 órát van ébren az esti elalvás előtt). szóval nem gondolnám, hogy emiatt nehezek az éjszakák, mert előtte 3szor 1-1 órát aludt nappal, és akkor is katasztrófa volt már az éjszaka. meg próbáltam, hogy felébresztem délután, de akkor meg nagyon nyűgös, semmi se jó neki.
homeopátiás bogyókat is próbáltunk. úgyhogy mondhatom, mindent végigjártunk szinte. lehet elkezdem a magnéziumot én is, mert mindig megfogadom, hogy nyugodt maradok éjszaka, ha folyton felkel, de nem tudok, és emiatt van mindig a bűntudat. lehet tényleg azért nem alszik, mert érzi, hallja, hogy mérges vagyok. na majd ma...!
köszi a suttogós könyvet, holnap el is kezdem olvasni!
és azt megkérdezhetem homeopátiás szerekbő miket próbáltál már!
Nállunk is ilyen brutálisak voltak az éjszakák mígnem itt egy Anyuka ajánlotta a coffea tostat és láss csodát alszunk éjszaka:)))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!