Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nagy baj, ha nem megyünk...

Nagy baj, ha nem megyünk minden nap sétálni, sőt inkább csak elég ritkán?

Figyelt kérdés
2010. jan. 16. 21:14
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
6,5 hónapoask. Bocsi!
2010. jan. 16. 21:34
 12/22 anonim ***** válasza:

Elozo vagyok!

Jaj,igy mar megbirlak erteni.

Sajnalom:(

De az viszont nagyon jo h kiveszed oket a teraszra mert akkor legalabb szippantanak friss levegot.

Nincs segitseged?Anyukad,anyos,testver?

Mennyi idosek a kicsik?

Minden elismeresem a tied:)

Bocs h igy belekerdezek de en ugy tudom csodalni h hogy bir valaki harommal nekem a kisfiam is sok neha:D.

2010. jan. 16. 21:34
 13/22 A kérdező kommentje:

Annyira pici az erkélyünk, hogy a babakocsi még félig se nagyon férne el ott. A három hordozó igen, én meg épphogy. :(

Hát igen, már nagyon-nagyon várom, hogy végre újra jó idő legyen. Sajnos barátnőm sincs itt, mert aki van, az mind máshol dolgozik, és csak max. kéthetente hétvégén járnak haza (mind - a ketten) A szüleim dolgoznak, ők csak este tudnak jönni segíteni. a párom nagymamája szokott segíteni, de hát őt meg nem akarom,hogy ennyit cipekedjen, hisz már elég idős. (viszont fiatalos-szerencsére) Már alig várom,hogy le tudjanak menni a lépcsőn! (vagy inkább ne várjam? :) )

2010. jan. 16. 21:38
 14/22 anonim ***** válasza:

Te jó ég!Annyi pici gyerek otthon.Hogy lehet azt energiával bírni?Minden elismerésem.

Csak eljön a jó idő is egyszer:)

2010. jan. 16. 21:42
 15/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen, aranyosak vagytok! Hát az biztos, hogy nem egyszerű. Három kislány, spontán fogantak, szerencsére egészségesek, és minden rendben velük. Én már egy kicsit néha ki vagyok, inkább csak az a bajom, hogy jó lenne egy pár éjszakát végigaludni.

Szerintetek ha így huzamosabb idő után végre újra kijutunk a levegőre, akkor mennyi időre menjünk? Először csak rövidebb ideig, vagy azzal, hogy kinn vannak az erkélyen, vagy a szobában nyitott ablaknál nem kell ilyennel foglalkozni? Egyébként biztos jobbak lennének az éjszakáink is, ha tudnánk menni. VAgy legalább családi házban laknánk. De hát amikor megvettük a lakást még nem gondoltuk hogy így "megviccel" bennünket a sors.

(most megyek etetni, de várom a további válaszokat és közsönöm az eddigieket!)

2010. jan. 16. 21:43
 16/22 anonim ***** válasza:
45%

Én például naponta kb. 1-1,5 órára megyek ki a Tökösömmel sétálni. Azért szerintem nyugodtan tedd őket oda az ablakhoz minden nap, hogy legalább valamennyi friss levegőhöz hozzájussanak. Aztán ha először eljutsz velük sétizni, nem kell sem túl rövidre, sem túl hosszúra fogni a sétát. Ha odateszed őket az ablakhoz kicsit jobban beöltöztetve, nem fognak megfázni.

Nagyon jó egészséget kívánok a családnak, és minden elismerésem a Tiéd!

Banyuci

2010. jan. 16. 21:54
 17/22 anonim ***** válasza:

Inkább ne várd, hogy rohangásszanak! Nekem egy 17 hónapos fiam van. Már 11 hónapos kora óta járkál. Az öltözés így sokkal nehezebb. Egy kis kergetőzés után elkapom, felhúzom rá a vastag nacit, gyorsan a csízmát. Leteszem, hogy előkapjam a kabátját, megint egy kör a lakásban. Utánna már kicst könnyebb a sapka dolog, mert addigra rájön, hogy mi lesz. A sálat már kinnt adom rá. Én előszőr a babát öltöztetem, aztán én öltözöm. Szerintem Ő nem melegszik ki annyi idő alatt, mint amennyi idő alatt felkapom a kabátot és a cipőt. Ráadásul nem mozog annyit, mint én. Azért el tudom képzelni ugyanezt az öltözést három babával.

De térjün át a kérdésedre. Szerintem is fontos a levegő. Nagyon séta párti vagyok, de megértelek. Szívesen segítenék neked, ha a közelünkben laknál, aminek elég kicsi valószínűségét látom. Viszont minden nap szellőztess, és gyakran menjetek az erkélyre. Hosszabb sétát ezekben a hidegekben ne vállalj be, hiszen nincsenek hozzászokva a közvatlen levegőhöz.

Kitartást, sok boldogságot, egészséget, örömet, nyugalmat, pihenést és átaludt éjszakákat kívánok Nektek, Neked!

2010. jan. 16. 22:26
 18/22 anonim ***** válasza:
Irnék okosat,de nem nagyon tudok.Ha jobb idő lesz javul a helyzet!Amugy a pincében vagy fent tartjátok a babkocsit?Valami szomszéd nénit nem tudsz megkérni segiteni?
2010. jan. 17. 12:26
 19/22 anonim ***** válasza:
a szomszéd nénit kérd meg, hogy menjen le a ház elé, te egyenként leviszed felöltöztetve a babákat, ő addig lent vigyáz rájuk.
2010. jan. 18. 11:10
 20/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, aranyosak vagytok! Nincs szomszéd néni, a folyosónkon 5 lakás van, mindenhol fiatalok laknak, az egyikben most született baba, a többiek meg napközben dolgoznak. De tegnap szerencsére sikerült elmenni anyuval, ma meg a dédivel. (csak én cipeltem a lányokat le föl egyedül, de hát valamit valamiért)
2010. jan. 18. 18:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!