Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi lehet ez? Gyerkőcöm a...

Mi lehet ez? Gyerkőcöm a nyakától a nunciáig tiszta (sűrűn) pötty, olyan, mintha összeszurkáltál volna tűvel.

Figyelt kérdés
Nem váltottam mosószert, nem használok öblítőt. Egyetlen új étel a tej (tejbegríz formájában, mivel még szopizik). De azt sem most kapta először, ráadásul utoljára csütörtök reggel adtam neki. Péntek este fürdés közben már látszott. Mit csináljak?
2010. jan. 16. 11:37
 1/5 anonim ***** válasza:
szerintem vidd el dokihoz mindenképpen. (vagy hívd ki az ügyeletet vagy hívd fel a háziorvost) Lehet allergia, de lehet valami fertőző betegség is.
2010. jan. 16. 11:42
 2/5 anonim válasza:
Nekem kiskoromban ilyen vörös, apró pöttyök tojástól jöttek ki a mellkasomon és a hasamon. Nem lehet, hogy attól?
2010. jan. 16. 11:57
 3/5 anonim ***** válasza:
kislányomon tegnapelőtt jött ilyen:gyógyszerre allergiás.
2010. jan. 16. 13:06
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem múlt el?

Nekem egyik este volt, reggel meg már nem volt.

Rejtély, mi okozta, se új kaja, se más mosószer, sem gyógyszer, se semmi.

Csak nekünk az arcán is volt.

2010. jan. 16. 13:54
 5/5 anonim ***** válasza:

Szió.Olyan pöttyök, amit ha megnyomsz, vagy végig húzod rajta az újjad és ugyan úgy piros marad????

Nem lehet kitapintani, csak látszik??????

Nincsenek rajta hematómák(lila foltok)?????

Eltüntek már azóta???

Bocsi, hogy ennyit kérdezek, csak ezek nagyon fontosak.

Nem akarlak ijesztgetni, de kisfiamon jó pár hónapja, ilyen tűszúrásnyi pirps pöttyök jöttek ki , amik jó sokáig nem tüntek el+sosk-sok hematóma és sajnos kiderűlt egy vérképből, hogy ITP-s(vérzékeny), azóta 2 hetente járunk klinikára és sajnos szteroiddal kezelik.

Remélem nem ilyen pöttyökről van szó nálatok, csak gondoltam jó, ha tudod, hogy sajnos ilyen is előfordúlhat a babáknál.

2010. jan. 16. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!