Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan kell jól bekötni a...

Hogyan kell jól bekötni a gyerekülést?

Figyelt kérdés
Ahogy a tájékoztató irja, megcsináltam. Oldalirányba tudom mozgatni. Ez igy jó? Előre nem mozdul. Teljesen mozdithatatlannak kell lennie?
2010. jan. 16. 08:55
 1/4 anonim ***** válasza:

Igen oldalra sem szabadna mozdulnia.

Nem húztad meg elég erősen.(nagyon erősen kell, én szinte úgy szoktam mintha kötelet húznék:D..)

2010. jan. 16. 09:02
 2/4 A kérdező kommentje:
Hol húzzam meg? Azért tudom mozditani, mert a biztonsági öv felső része (ami nálunk a vállunknál van) az nem fix. (ha előrehajolsz, enged, ha visszadőlsz, akkor visszacsúszik) Hogyan rögzitsem? Remélem érthetően irtam. :)
2010. jan. 16. 09:08
 3/4 anonim ***** válasza:

értem.

szóval először az ülés hátamögött simán átvezeted az övet, és be is kapcsolod.Utána ezt a felső részt (ami ugye mozog) kell nagyon erősen meghúzni, viszont van egy kis csat (legalábbis a mienken van) amivel rögzited igy az fix lesz, és nem mozog.

2010. jan. 16. 09:15
 4/4 anonim ***** válasza:
A mienk is mozog egy kicsit, az autómata övet nem tudod fixre állítani azért tudod megmozdítani. Én kipróbáltam, hogy kicsit erősebben megrántottam az ülést és akkor megfeszült az öv,tehát egy ütközésnél akkor se fog elmozdulni az ülés, ha most kicsit mozog is, mivel ezek az övek hirtelen erőhatásnál blokkolnak. Remélem sikerült érthetően leírni, de jobban nem tudtam megfogalmazni. :)
2010. jan. 16. 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!