Melyik oldalról kell bekötni a hordozót vagy gyerekülést az autóban?
Szerintem az anyosules moge, en oda raktam, mert:
1. Menetirannyal megegyezo oldalon parkolunk es akkor a jobb oldalon van a jarda, nem a kozlekedo autok kozott veszem ki a bebihordozot az autobol
2. Nem kell a vezeto uleset a bebihordozohoz igazitani, biztonsagosabban vezetek.
3. A fontos emberek is mindig a jobb hatso ulesen ulnek, gondolok itt a diplomatakra, kormanyfokre.
De a noveremek a vezeto ules moge rakjak a gyerekulest. Ok azt valljak, hogy esetleges otkozesnel a sofor magat vedi osztonosen, ezert a mogotte ulo nagyobb biztonsagban van.
Mi a vezetőülés mögé raktuk, pont azért, amit az előző írt. A soför mögötti hely a legbiztonságosabb.
Ráadásul kényelmi okból is, így én hátra tudok nyúni hozzá, itatni, hátradönteni az ülést, ha elaludt.
Mindig a férjem vezet, én ülök az anyósülésen és macerás lenne magam mögé nyúlkálni.
Egyik oldalról se KELL, ahogy neked kényelmesebb, praktikusabb.
A két oldal melletti érveket fentebb már leirták jól.
na, elmondom az én férjem verzióját. Nálunk az anyósülés mögé van bekötve a gyerekülés, azért, mert:
1. statisztikailag ott halnak meg a legkevesebben
2. ha a sofőr - úgy, ahogy előttem írták, - önmaga védelmében félrerántja a kormányt, ha jobbról jön az ütközés, az anyósülést éri, ha balról, akkor pedig épp a sofőr mögött ülőt. Hiszen a sofőr ha önmagát védi, nem tudja annyira félrerántani a kormányt, hogy az autó egész bal oldalát, és vele a mögötte ülőt is védje
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!