Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ezt a fajta gyerekülést hová...

Ezt a fajta gyerekülést hová és hogyan kell bekötni?

Figyelt kérdés

Úgy tudom hogy ezt már menetiránnyal szembe kell talán!

[link]

Köszönöm szépen!!

2011. márc. 6. 17:44
 1/7 anonim ***** válasza:

Elvileg a 0-18-as ülések nagy többségét mindkét irányba be lehet kötni. Tehát menetiránynak háttal is, meg szembe is. Így lehet használni akár újszülött kortól - mint egy bébihordót, és ha már tud stabilan ülni a baba, akkor menetiránynak szembe is beköthető.

Ezt viszont az eladótól kellene megkérdezned, hogy kifejezetten ezt a faját lehet-e.

2011. márc. 6. 17:47
 2/7 anonim ***** válasza:
Menetiránnyal szemben. Az oldalán kell lennie nyilásnak, ahol áthúzhatod a biztonsági övet, igy rögzited a gyerekülést.
2011. márc. 6. 17:48
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem van egy ugyanilyen a padláson.5 ezerért eladnám.
2011. márc. 6. 18:00
 4/7 anonim ***** válasza:

Mindenképpen kérdezd meg az eladótól.

Elsőnek!

Nem akkortól lehet menetiránnyal szembe kötni, ha már tud ülni, hanem az ülésen feltüntetett kg-tól.

Nekünk is ilyen van abból a szempontból, hogy 0-18 kg-ig. 0-9 kg-ig csak háttal köthető, 9 kg-tól lehet szembe.

2011. márc. 6. 18:05
 5/7 anonim ***** válasza:

18:05-ös vagyok

Még annyit hozzátennék, hogy az eladó nekünk nem ajánlotta újszülött kortól, inkább akkor használható ha már tut picit ülni, kb 5-6 hónapos kortól.

2011. márc. 6. 18:09
 6/7 anonim ***** válasza:
9 kg-tól szokták írni, hogy menetiránynak szembe köthető be az ülés. És azokkal a babákkal mi van, akik egy évesen még nem érték el a 9 kg-ot??? Stabilan ül, de azért, mert nincs 9 kg, menetiránynak háttal üljön?
2011. márc. 6. 20:15
 7/7 A kérdező kommentje:

9 hós a babucim, tehát már tud szépen stabilan ülni, de sajnos eladót nem tudok megkérdezni mert a netről linkeltem be ezt az ülést, nem erről, csak pontosan ugyan erről a fajtáról van szó.

A keresztfiamé volt az ülés, de az anyukája már nem emlékszik pontosan hogy kell bekötni! :-(((

2011. márc. 7. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!