Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik kenguru jött be nektek?...

Melyik kenguru jött be nektek? Volt már nekem is 3 féle, de egyik se vált be. Aki használ kengurut és elégedett vele írja meg legyen kedves!

Figyelt kérdés

Egyikkel az volt a baj,hogy a nyakánál a pántok összecsatlakoztak és így lényegében az egész terhet a nyakam tartotta, szörnyű volt. Kaptunk 2-t ajándékba, az egyikben semmi anyag nem volt szinte, a másiknak túl vékony a pántja és azért vág de veszettül.

Muszáj hogy legyen egy kengurunk, mert a kislányom 2 hós a fiam 2 éves itthon tesókocsival járunk, de ha tömegközlekednem kell velük, az egy rémálom így.

2010. jan. 15. 14:22
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Mi a Chicco go kengurut használjuk, és én meg vagyok vele elégedve.
2010. jan. 15. 14:25
 2/18 anonim ***** válasza:

Én a hordozókendőt ajánlom, a két hós babát még fektetve is berakhatod. Mi is így vagyunk (23 hó különbség), van, hogy a nagyot sportkocsiban tolom, a kicsi kendőben.

Nézz be a hordozo.hu oldalra, hátha kedvet kapsz...

2010. jan. 15. 14:26
 3/18 A kérdező kommentje:

Nem bírom a hordozókendőt megkötni!!! szegény barátnőm nyáron próbált rá megtanítani, de az kizárt hogy én még ezzel szerencsétlenkedjek pluszban :(

Felöltöztetem a fiam aztán a kicsit aztán magam és még hosszú percekig kötözgetem magamra a picúrt? :( nem beszélve arról ha valahol le kell vennem.

Nagyon béna vagyok ilyen téren sajnos :(

2010. jan. 15. 14:29
 4/18 anonim ***** válasza:

Szia!

Vannak a hordozókendőnél nagyon egyszerű kötések,és módszerek,hogy ne kelljen annyira felöltöztetned a kicsit,hanem olyan kabátot veszel amiben elfértek mind a ketten és máris csak egy sapi kell neki!nagyon sokféle kötés van,nekem is nagyon bonyolult némelyik,de elég egy kettőt megtanulnod...én tennék még egy próbát!

és ki lehet belőle úgy venni a kicsit hogy utána vissza is tudod tenni,szóval nem kötöd ki!

mi két hete használjuk,(6 hetes a lányom)egy kötést ismerek eddig de nagyon jókat alszik benne,én meg takaríthatok!

2010. jan. 15. 14:56
 5/18 anonim ***** válasza:
Próbáld meg a mei-tai-t (sokkal egyszerűbb) vagy az SSC-t -azt még kötni sem kell. Én imádom a mei-taiomat. AMig el nem érte a 10-kg-t elöl kendőztünk, de most hátrakötöm mei-taiban.
2010. jan. 15. 14:58
 6/18 anonim ***** válasza:
Van olyan hordozókendőnk, amit nem kell megkötni, csak belebújsz jobb kéz felől, bal kéz felől, bele a babót és kész. Amazonas carry baby, ha érdekel keress rá neten.
2010. jan. 15. 14:59
 7/18 A kérdező kommentje:

Hát nem tudom...biztos igazad van..csak most azért vegyek 5 ezer forintért hátha sikerül? :( A barátnőm mutatta nyáron hogy kell kötözgetni, hát tök béna voltam.

Köszi a válaszokat mindenesetre.

2010. jan. 15. 15:00
 8/18 A kérdező kommentje:
Közben érkeztek még válaszok, miután írtam. Köszi megnézem, mindenképp!!
2010. jan. 15. 15:01
 9/18 anonim ***** válasza:

Szerintem pont az a jó a kendőben, hogy legalább a picit nem kell felöltöztetni, csak egy vékony réteggel, én utána magamra veszem a férjem polár kabátját, azt összezippzárazom magunkon, rá a téli kabátom (azt már nem kapcsolom össze, max. egy gombot, és mehetünk is... Ha meg bemegyünk vhová, a babát már nem kell vetkőztetni, és nem sül meg...

Vannak tanfolyamok is, ahol megtanítják. Kendőt próbálj kölcsön kérni, ha nem jön be, akkor csak visszaadod, vagy Vaterán lehet kapni olcsóbban használtat.

2010. jan. 15. 15:09
 10/18 A kérdező kommentje:
Szóval akkor más ötlet kengurura nincsen? Márhogy olyan aki használ és elégedett vele ( a chicco go-n kivül).
2010. jan. 15. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!