Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért nem akarnak a baák soha...

Miért nem akarnak a baák soha a kiságyukban aludni?

Figyelt kérdés
100 párna a földön a kanapé melett, hogyha felébred és mocorog puhára essen (4 hónapos). A kiságyba hiába teszem, ott nem alszik csak húsz perceket.
2010. jan. 15. 13:37
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
29%
Túl nagy és túl "hideg" nekik az anyaméh-hez és az anya ölelő karjaihoz képest. Az enyém téli születésű baba volt, csak úgy aludt a kiságyban, hogy egy pléddel jól körbebugyoláltam.
2010. jan. 15. 13:42
 2/17 anonim ***** válasza:
0%
Enyém dettó! Pont ma írtam ki ezt a kérdést, csak az én gyerekem 5 hós. Fogalmam sincs, de nagyon remélem az átszoktatása a kiságyba (velünk alszik) nem lesz nehéz! Biztosan lesz sírás, de erősnek kell lennünk.:)
2010. jan. 15. 13:43
 3/17 anonim ***** válasza:
60%
Csak az nem akar akit nem szoktatnak oda...
2010. jan. 15. 13:44
 4/17 anonim ***** válasza:
64%
3 gyerekemnek sose volt ilyen gondja, kezdetektől ott alszanak.
2010. jan. 15. 13:45
 5/17 anonim ***** válasza:
73%
Nekem mind a 4 gyerekem kezdettöl a babaágyban aludt és nem volt semmi hiszti vagy egyéb probléma, egyszerüen kezdettöl ott kell altatni.
2010. jan. 15. 13:47
 6/17 anonim ***** válasza:
36%
A gyerekek nem gépek, és nem egyformák. Mindegyiknél ki kell kísérletezni, mi a jó nekik. Nem biztos, hogy ami a tiédnek jó, az az enyémnek is jó. :)
2010. jan. 15. 13:47
 7/17 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem is csak szoktatás kérdése.Bár lehet nekem szerencsém van,6 hónapos lányom imája az ágyát,pedig amikor még szopott éjjel is többször 4 hónapos koráig addig velünk aludt.
2010. jan. 15. 13:49
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Az én babám 5 hós, de szerencsére ahova leteszem, ott alszik el. Tényleg bárhol tud aludni, a kiságyában is.
2010. jan. 15. 13:50
 9/17 anonim ***** válasza:

Az enyém is utálta, most 5 hónapos.

Napközben sokszor aludt kanapén, franciaágy közepén, és csak este a kiságyban. Pár napja próbálkozom, és már napközben is kiságyban alszik. :-) Egész jól megy, már csak ritkán alszik napközben máshol. Lehet, hogy csak nagyobbnak kellett lennie???

2010. jan. 15. 13:51
 10/17 anonim ***** válasza:
Első vagyok újra. Szóval az enyém az első 3 hónapban csak úgy aludt el, ha szorosan körbebugyoláltam, és jó melegben volt. (Dec-jan-feb). Márciusban lett 4 hónapos, utána már sokkal többet és jobban aludt az ágyában.. :)
2010. jan. 15. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!