Hasznosnak találjátok a védőnőtöket?
Én nem szeretem az enyémet. Hónapok óta nem is voltunk nála. Amit mond, az erősen könyv-szagú (nincs gyereke).
Aki előtte volt, már elment nyugdíjba, még szerencse, mert az meg kb háború előtti elméletekkel jött állandóan.
Őszintén nekem nem is nagyon hiányoznak a védőnő + gyerekorvos. 13 hónapos a babám, nincs semmi problémánk. Ha lenne, keresnék másik szakembert. Ha valami érdekel, arra való az internet, mindent meg lehet nézni itt.
A mi védőnönk nagyon szuper:)
Mindenről tudok vele beszélni, elég közvetlen, akármikor fel tudom hivni ha kérdésem van.
Meg vagyok elégedve maximálisan!
Köszi a véleményeket! Én is nagyon tudtam mindent amíg meg nem született a kisfiam! Na akkor azt mondtam visszaadom a diplomámat....
Sajnos amit a főiskolán tanítanak köze nincs a gyakorlathoz, kivéve a száraz orvosi tantárgyakat.
Jobban meg kéne válogatni a jelentkezőket !
Nekünk szuper védőnőnk és gyerekorvosunk van, nagyon szerencsések vagyunk! :) Már a terhesség alatt is nagyon odafigyelt rám, mindig lehetett hívni, a végén már ő jött, hogy ne nekem kelljen nagy pocakkal, a babám 6 hós, még mindig kijár havonta, a gyerekorvos is 3-szor jött magától az első 3 héten.
nem vall szélsőséges nézeteket, nem oktat ki, csak válaszol arra amit kérdezek tőle, és látszik rajta hogy szereti a gyerekeket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!