Van tűzhelyvédőd? Hasznosnak találod, vennél még egyszer? Hol kapható?
Nekem nincs, nem is volt, a négy gyerek közül egyikkel sem történt semmi baleset (még pici sem).
Szerintem fölösleges pénzkidobás, csak neked van útban a fözésnél meg a letakaritásnál.
szerintem is felesleges .
minél inkább tiltod annál jobban felhívja a figyelmét.
gázgomb csavargatás volt a legdurvább de rá kell szólni és megtanulják.
Nekem sincs és nem is lesz.
Mióta menni tud azóta mindig a hátsó égőn főzök.
Hidd el, hogy nem rosszból mondták a többiek, hogy nekik nincs, és nem is szükséges. Nekem sincs, és én sem látom szükségét, pedig ha az én másfél éves fiamat ismernéd... nulla félelemérzet, és óriási kíváncsiság, iszonyat önfejűség. Ehhez képest a vasalót és a tűzhelyet messziről kerüli. Tudod, hogy hogyan értem ezt el?
Állandóan meg akarta fogni a vasalót. Hiába magyaráztam neki, hogy meleg, csak nem fogta fel. Tudod mit csináltam? Kivasaltam egy ruhát, majd a még meleg ruhára rátettem a kis kezét, és közben mondtam neki: nézd csak meg, hogy ez milyen meleg!!! Olyan gyorsan kapta el onnan a kezét, hogy magam is meglepődtem. Azóta ha csak meglátja, hogy ég a sütő visszajelző lámpája, hátralép kettőt, mondja, hogy MEJEG, és közben még a kezeit is maga mögé hátrateszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!