Anyucik! A kérdéseitekre kapott válaszoknál titeket befolyásol, hogy melyik válaszadónak hány %ban vannak mások által hasznosnak ítélt válaszai?
Speciel nagy kedvencem, amikor valaki megkérdezi a többiek VÉLEMÉNYÉT, és amikor leírom neki az enyémet, lepontoz a francba :)
Nem foglalkozom vele, mert nem vagyunk egyformák, és gondolom sokan jutnak hasonló sorsra.
Mondjuk egyébként megfigyeltem, hogy a magasabb százalékon állók meglehetősen hülyeségeket szoktak javasolni. És az alacsonyabb százalékon állók pedig értelmes dolgokat és mégis ők vannak lehurrogva.
Egyébként én sosem nézem a százalékot. Vagy ha igen, akkor az alacsonyabbra hallgatok, mert ők azok akik őszinték és okos gondolataik vannak.
A magasabb százalékon állók csak a százalékkal foglalkoznak és sokszor csak azt nézik hogyan köthetnének bele a másikba. És sajnos sok értelmes miattuk itt is hagyta ezt az oldalt, értelmes kérdésre szinte nem is érkezik válasz, bezzeg a klasszikusokra, ahol vitát lehet generálni és szítani, ott tolonganak a 80% felettiek. És van több oldalnyi válasz.
pont ezért is kérdeztem, mert azt vettem észre, hogy akiknek nem 80 körül/felett van a %-a, sokszor az ad értelmes választ:) Persze tisztelet a kivételnek.
Akinek meg kevesebb %-a van, az meg azért van,mert ő próbál segíteni a kérdezőnek, az okoskodó 80asok meg kioktatásnak veszik és jól lehúzzák őket.
Ha meg véleményt kérnek, és kapnak, de nem tetszik nekik, akkor is minek pontoznak le? Furcsán működik ez:)
13: 25 vagyok
meg attól is függ, melyik témakört látogatja gyakran. pl. politika témakörben garantált egymás lepontozása, de terhesség/teherbeesés témakörben mindenki igyekszik segíteni a másiknak és lehetőleg fölfele pontozni
Én az elején a provokatív kérdésekre is igyekeztem őszintén válaszolni, leírtam a véleményem, de mindegy volt, mert MINDENKIT lepontoztak kivétel nélkül.
87% voltam, amikor elhatároztam, hogy vitás kérdésben nem foglalok állást, azóta egyet felfelé is ment a százalékom:)
Szóval a % attól is függ, hogy milyen kérdésekre válaszolsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!