Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyucik! A kérdéseitekre...

Anyucik! A kérdéseitekre kapott válaszoknál titeket befolyásol, hogy melyik válaszadónak hány %ban vannak mások által hasznosnak ítélt válaszai?

Figyelt kérdés
Jobban elfogadjátok egy több %-os válaszadó válaszát, mint akinek mondjuk csak 60-70%-a van? Vagy inkább az a fontos, hogy ki milyen elvet vall a gyermeknevelésben/gondozásban, és hogy melyik áll a tietekhez közelebb? Csak kiváncsiságból kérdezem:)
2011. jún. 16. 12:52
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
60% felett végképp nem zavar,de aki 60 alatt van,az már néha elgondolkodtat. Ha értelmes választ ad nem veszem figyelembe,de ha bunkózik vagy valami 2 értelmü dolgot ir,akkor általában nem törődük vele,ha még a százaléka is kevés.
2011. jún. 16. 12:56
 2/19 nittababy ***** válasza:
nem mondom hogy érdekel a százalék de jóbban megfogadom annak a tanácsát akinek 70%fölött van mint akinek alatta!
2011. jún. 16. 12:59
 3/19 anonim ***** válasza:
Igen én is így vagyok vele,de azt észrevettem hogy a kevesebb százalékosak/60alatt/,legtöbbször elég bunkó stílusban nyilvánulnak meg. Tisztelet a kivételnek!
2011. jún. 16. 13:00
 4/19 anonim ***** válasza:

Speciel nagy kedvencem, amikor valaki megkérdezi a többiek VÉLEMÉNYÉT, és amikor leírom neki az enyémet, lepontoz a francba :)

Nem foglalkozom vele, mert nem vagyunk egyformák, és gondolom sokan jutnak hasonló sorsra.

2011. jún. 16. 13:05
 5/19 anonim ***** válasza:

Mondjuk egyébként megfigyeltem, hogy a magasabb százalékon állók meglehetősen hülyeségeket szoktak javasolni. És az alacsonyabb százalékon állók pedig értelmes dolgokat és mégis ők vannak lehurrogva.

Egyébként én sosem nézem a százalékot. Vagy ha igen, akkor az alacsonyabbra hallgatok, mert ők azok akik őszinték és okos gondolataik vannak.

A magasabb százalékon állók csak a százalékkal foglalkoznak és sokszor csak azt nézik hogyan köthetnének bele a másikba. És sajnos sok értelmes miattuk itt is hagyta ezt az oldalt, értelmes kérdésre szinte nem is érkezik válasz, bezzeg a klasszikusokra, ahol vitát lehet generálni és szítani, ott tolonganak a 80% felettiek. És van több oldalnyi válasz.

2011. jún. 16. 13:11
 6/19 anonim ***** válasza:
Nem igazán. Én azt hiszem, kb. 1 napig voltam 90 % felett, azóta is szép lassan megyegetek lefelé. Ehhez nem kell más, minthogy pl. őszintén leírd a véleményed egy már eleve provokatív kérdésben, biztos lehetsz benne, hogy azonnal lepontoznak. Amúgy, ha feltétlenül általánosítanom kellene, akkor azt mondanám, hogy a legkorrektebb válaszokat, reakciókat 85-65 % közötti felhasználóktól kapom.
2011. jún. 16. 13:21
 7/19 A kérdező kommentje:

pont ezért is kérdeztem, mert azt vettem észre, hogy akiknek nem 80 körül/felett van a %-a, sokszor az ad értelmes választ:) Persze tisztelet a kivételnek.

Akinek meg kevesebb %-a van, az meg azért van,mert ő próbál segíteni a kérdezőnek, az okoskodó 80asok meg kioktatásnak veszik és jól lehúzzák őket.

Ha meg véleményt kérnek, és kapnak, de nem tetszik nekik, akkor is minek pontoznak le? Furcsán működik ez:)

2011. jún. 16. 13:25
 8/19 anonim ***** válasza:
figyelem a %kat is. sokszor a 40-60%nak meg van az oka és nem is hasznosak ezeknek a válaszadóknak a válaszai. de az is előfordul, a minap is volt, hogy egy "csak" 60%al rendelkező ad értelmes választ, míg egy 90-es ír hülyeséget. tehát általánosságban működik a százalékolás,de érhetnek meglepetések
2011. jún. 16. 13:25
 9/19 anonim ***** válasza:

13: 25 vagyok

meg attól is függ, melyik témakört látogatja gyakran. pl. politika témakörben garantált egymás lepontozása, de terhesség/teherbeesés témakörben mindenki igyekszik segíteni a másiknak és lehetőleg fölfele pontozni

2011. jún. 16. 13:29
 10/19 anonim ***** válasza:

Én az elején a provokatív kérdésekre is igyekeztem őszintén válaszolni, leírtam a véleményem, de mindegy volt, mert MINDENKIT lepontoztak kivétel nélkül.

87% voltam, amikor elhatároztam, hogy vitás kérdésben nem foglalok állást, azóta egyet felfelé is ment a százalékom:)

Szóval a % attól is függ, hogy milyen kérdésekre válaszolsz.

2011. jún. 16. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!