Anyucik! A kérdéseitekre kapott válaszoknál titeket befolyásol, hogy melyik válaszadónak hány %ban vannak mások által hasznosnak ítélt válaszai?
Szerinem mindegy a százalék nagysága. A lényeg, h értelmes kérdésre értelmes választ adjon.
Nem tudom mennyire számít, de talán az aki kevesebb választ adott eddig, az magasabb %- on van még. Én ritkán tudok gép elé ülni, ritkán is válaszolok, és tényleg csak akkor szólok hozzá a kérdéshez, ha mondanivalóm van, és azzal esetleg segíthetek.
13.21-es vagyok. utolsó, én meg azt gondolom, hogy vitás kérdésben is állást foglalok, mert esetleg segíthetek a véleményemmel, ebben meg nem fog megakadályozni az, hogy esetleg valaki lepontoz. nem vagyok agresszív, alpári, de ha van véleményem és azt megkérdezik, akkor is elmondom, ha ez nem tetszik valakinek.
amúgy én nem igazán szoktam pontozni, magam sem tudom miért, se le se fel.
Hát igen, tapasztaltam én is, hogy olyan kérdésnél, mint mondjuk milyen színű a gyereked szeme. És az egyik kék 12%-ban hasznos, a másik 89%-ban és van összesen 4 válasz.
Két dolgot vontam le ebből, egyesek meg tudják ítélni, hogy az egyik kék hasznosabb, mint a másik kék illetve vannak, akik csak azért mennek rá válaszokra, hogy pontozhassanak.
Egyébként én sosem pontozok se fel se le. Sokáig azt sem tudtam miről beszélnek egyesek a Miért kellett lepontozni? dologgal.
Szerintem egyébként a korrektség okán, be lehetne vezetni csak a kérdező pontozhasson hogy számára hasznos vagy nem hasznos a válasz és a vitatkozó nem neki válaszolók válaszait meg törölhetné.
Egyáltalán nem befolyásol, mert sokszor úgy húzzák le az értelmes, és hasznos válaszokat, hogy csak nézek. Vannak veszélyes témák, amikhez, ha hozzászól az ember így is, úgy is lepontozzák, teljesen mindegy mit ír. Sokszor nézem, hogy valaki megkérdezi tetszik-e a X név, erre jönnek a lepontozások.
Az egész értelmetlen szerintem, és csak vitát gerjeszt.
Megelőztél! :-))
Én is fel akartam tenni ezt a kérdést! :-)
A kérdéseimnél nem nézegetem, hogy ki hány%-os. Nem az a fontos. (Mondjuk eleve nem olyan kérdést teszek fel általában)
Viszont mások kérdéseinél megnézem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!