Van itt olyan anyuka akinek a babája lassan fejlődik?
Figyelt kérdés
Értem ezalatt,hogy nem eszik jól és lassan növekszik.2014. aug. 21. 08:14
1/7 anonim válasza:
Mennyire lassan? A lányunk mindig keveset evett, azt is nehezen fogadta el és nagyon válogatós. Keveset is hízott, de azért mindig benne volt a normál súlytartományban. 3100 gr-al született. 1 évesen 8.270 gr volt, most 2 éves és 11 kg. Teljesen egészséges, eddig semmi probléma nem volt vele.
2/7 anonim válasza:
2830 volt születésekor (53 cm), egy évesen 8600 g és 76 cm, 2 évesen 85 cm és 10,7 kg, most 3 éves, 11,5 kg és 93 cm körül van.
3/7 anonim válasza:
3320g-ra szuletett, 6hosan 6200g, egy evesen 8200g, ket evesen 10,5kg, aztan reszben megvaltozott, vannak mar jolevo napjai es 2ev 9hosan 14kg. Ha hizik es doki szerint rendben van ne aggodj, meg valtozhat. Tudom konnyu mondani, de igaz es egy gyerek se halt meg ehen attol, hogy nem volt kedve enni
4/7 anonim válasza:
2370g született 1 évesen 8,5kg volt 2 évesen 11kg.
5/7 A kérdező kommentje:
Az én leánykám most 8 hónapos és 6.5 kg,és hol eszik hol nem.Egyszer majd éhen hal napok múlva meg szinte alig eszik.:((((Nagyon nehéz eltalálni sokszor mit akar.
2014. aug. 22. 10:52
6/7 anonim válasza:
1-es vagyok. Ez tényleg nem nagy súly, bár nem írtad mennyivel született. A lányunk 8 hónaposan 7 kiló volt. Végülis az sem sokkal több és teljesen egészséges, energikus, semmi baja.
Nem tudom miket eszik a babád, de azt add neki, amit szívesebben eszik. Az enyém pl. tápszerből normális adagokat evett, a többi étellel volt gond, így inkább adtam neki tápszert többször, de mással is kitartóan próbálkoztam. Még 1 évesen is 4x evett tápszert, holott van aki ilyenkor már csak 2x eszik. Egyébként még most is nagyon rossz evő. Most is vannak olyan napok, amikor 3x kap junior tejitalt. Pl. ha nem eszi meg az ebédet, akkor inkább adok neki, minthogy ne egyen semmit.
7/7 A kérdező kommentje:
3360g született.Az az igazság ha nem találom el időben hogy éhes akkor hiszti van és alig eszik.Semmit se szeret úgy igazán,egyik nap a gyümiből eszik sokat másnap a zöldségből.Sose tudom milyen napja van,nehéz eltalálni,de igyekszem.
2014. aug. 22. 13:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!