Depressziós lennék? Hová fordulhatok?
Rémesen érzem magam, amióta a babánk megszületett, alig vagyok boldog. Borzasztóan dühös vagyok a páromra, amiért "szabadon" mászkálhat, nem lóg a kis kolonc a nyakában. Őt már módszeresen elüldöztem, mert titkoltam előtte a gondolataimat, minden apróságért a fejéhez vágtam, hogy lehet pakolni, és ő a héten össze is pakolt. Vasárnap jön beszélgetni, arra gondoltam, őszintén elmondom, mi van, hátha még menthető a helyzet.
Néha arra gondolok, jobb lenne meghalni, és egyszer átsuhant az agyamon, hogy bárcsak történne a babámmal valami, én meg visszamehetnék dolgozni, és az életünk olyan lenne, mint régen.
Ez iszonyú, én imádom a lányomat, sokat vártunk rá, lombikos gyerek.
Mihez kezdjek most?
Elmész a területileg illetékes pszichiátriai rendelőbe, kérsz egy időpontot. Majd elmész a háziorvoshoz, kérsz egy beutalót. Időpontra elmész, elbeszélgetsz, ha indokolt, kapsz némi feszültségoldót, meg újabb időpontot egy pszichológushoz. Oda is elmész, elmondod a problémádat, ő elmondja, meddig kell terápiára járnod, és már ettől jobban fogod érezni magad, hogy a saját kezedbe vetted a sorsodat, és nem csak sodródsz, miközben tele vagy haraggal, amit másokon töltesz ki.
Azért vagyok ennyire okostóbi, mert én ugyanígy elüldöztem a páromat novemberben, itt is hagyott, gyerek 15 hónapos volt akkor. Már másnap elkezdtem intézni ezeket, bárcsak előbb tettem volna! Lépj minél előbb, mielőtt végleg tönkremegy minden. Sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!