Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Depressziós lennék? Hová...

Depressziós lennék? Hová fordulhatok?

Figyelt kérdés

Rémesen érzem magam, amióta a babánk megszületett, alig vagyok boldog. Borzasztóan dühös vagyok a páromra, amiért "szabadon" mászkálhat, nem lóg a kis kolonc a nyakában. Őt már módszeresen elüldöztem, mert titkoltam előtte a gondolataimat, minden apróságért a fejéhez vágtam, hogy lehet pakolni, és ő a héten össze is pakolt. Vasárnap jön beszélgetni, arra gondoltam, őszintén elmondom, mi van, hátha még menthető a helyzet.

Néha arra gondolok, jobb lenne meghalni, és egyszer átsuhant az agyamon, hogy bárcsak történne a babámmal valami, én meg visszamehetnék dolgozni, és az életünk olyan lenne, mint régen.

Ez iszonyú, én imádom a lányomat, sokat vártunk rá, lombikos gyerek.

Mihez kezdjek most?

2010. jan. 15. 11:48
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Elmész a területileg illetékes pszichiátriai rendelőbe, kérsz egy időpontot. Majd elmész a háziorvoshoz, kérsz egy beutalót. Időpontra elmész, elbeszélgetsz, ha indokolt, kapsz némi feszültségoldót, meg újabb időpontot egy pszichológushoz. Oda is elmész, elmondod a problémádat, ő elmondja, meddig kell terápiára járnod, és már ettől jobban fogod érezni magad, hogy a saját kezedbe vetted a sorsodat, és nem csak sodródsz, miközben tele vagy haraggal, amit másokon töltesz ki.

Azért vagyok ennyire okostóbi, mert én ugyanígy elüldöztem a páromat novemberben, itt is hagyott, gyerek 15 hónapos volt akkor. Már másnap elkezdtem intézni ezeket, bárcsak előbb tettem volna! Lépj minél előbb, mielőtt végleg tönkremegy minden. Sok szerencsét!

2010. jan. 15. 15:02
 12/12 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat, főleg az utolsónak!
2010. jan. 15. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!