Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 4,5 hós tápszeres babámnak...

4,5 hós tápszeres babámnak használhatok rizst az ételek sűrítésére? Sima "A" rizs jó erre?

Figyelt kérdés
Már eszik almát, barackot, répát, sütőtököt, céklát, gesztenyét és eddig krumplival sűrítettem, de kicsit feldobnám neki rizzsel az ételeit. Szerencsére mindent szeret :)
2010. jan. 14. 23:44
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Ha mindegy, akkor miért szólsz bele?

Tápszereseknél más a javallat mint anyatejeseknél.

2010. jan. 15. 10:45
 12/19 anonim ***** válasza:

10:41-es:

Honnan veszed h 6 honapos koraig csak kostoltatni szabad?

Ez is az uj DIVAT amit kovetni kell.

Nekem 4 honaig volt tejem akkor mondta a dokino h kezdjem el a hozzataplalast.Ja doktorno se egy mai csirke es felnott gyerekei vannak,szoval inkabb ra hallgatok mint itt egy ket okoskodora.

Most 6,5 hos es 3 etkezest kivaltottunk neki.

Most VEGRE gyarapszik rendesen.

De se a sokat emlegetett anyatejtol se a tapszertol nem hizott a babam rendesen.

A kerdezo pedig semmi rosszat nem tesz a gyerekevel.

Szerinted mi hogy nottunk fel?Ugy h 3 honaposan mar huslevest ettunk.Megis itt vagyunk egezsegesen de meg lehet nezni a 10 ev alatti gyerekeket milyen sok az ilyen-olyan allergias kozottuk.

Na?Faj az igazsag?

Persze ha valakinek van boven teje akkor jo ha 6 honapig kizarolag szoptat ha megteheti.De nem mindenki teheti meg.

En amugy nem nagyon kostoltattam a fiamat ami izlett neki azt adtam.

2010. jan. 15. 18:19
 13/19 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..

Azert orulok h meg ezen az oldalon is vannak normalisan gondolkozo anyukak.

2010. jan. 15. 18:22
 14/19 A kérdező kommentje:
Az én anyukámnak nem volt teje szinte semmi, a tápszertől pedig hánytam, vagy nem voltam hajlandó megenni. Így 6 hetes koromban kezdte a hozzátáplálást és semmi bajom nincs az emésztésemmel, sőt nem vagyok alleriás sem. 6 hónapos voltam mire bölcsibe kellett adnia, mert vissza kellett mennie dolgozni és én addigra már bilibe kakiltam. A hátamnak sincs semmi baja. Lehet, hogy az én anyukám nem mindent csinált a nagykönyv szerint, de egészséges gyerek voltam. Ő mesélte, hogy kiskorában sok kisgyerek falun ette a csirkeszart :) Persze ezt azért nem vezetem be a kislányom étrendjébe.
2010. jan. 15. 18:49
 15/19 anonim ***** válasza:
52%

10,41-es vagyok,és még mindig ugyanaz a véleményem.Az első válaszolóval értek egyet.

Amúgy is minden második kérdésben azt taglaljátok,hogy milyen fejletlen még a kicsik bélrendszere,az anyatej a mennyei manna,ami nagyon jól lett kitalálva,és hogy a tápszer majdhogynem méreg,a másiknál meg hogy ha alig van tej nyugodtan tápszerezzünk,nem érdemes kínlódni.Most meg azt mondjátok,hogy minél előbb egyen a gyerek...én nem értem...

Amúgy rosszul vagy tájékozódva,mert majdhogynem miden 2. ember allergiás valamire,ezt az orvosok is megmondják.Én is ekcémás vagyok,anyum már két hós korom óta rizskásával etetett,banánnal,almával...

Én inkább annyit mondok,hogy aki akarja etesse,attól,hogy 1-2 hónappal később kezdem,nem kockáztatok annyit,mintha korábban kezdem.Ha orvosi szaklapokat olvastok,Leírják,hogy a korai hozzátáplálás később...évek múlva mit okozhat.

Ne mondjátok,hogy ez csak üzleti fogás,mert az anyatej ingyen van,a gyógyszeripar pedig az utolsó bőrt is lehúzná rólunk,mégsem javasolják a kori hozzátáplálást.

2010. jan. 15. 20:09
 16/19 anonim ***** válasza:
52%
Ha valakit megsértettem,elnézést kérek!
2010. jan. 15. 20:10
 17/19 A kérdező kommentje:

Mindezzel csak az a probléma, hogy nem válasz a kérdésre és ezért volt bosszantó az első válaszoló is.

Nem kérdeztem senki véleményét, csak egy egyszerű kérdést tettem fel, biztos vannak olyan fórumok, ahol lehet ütköztetni az álláspontokat, de ez itt nem az szerintem.

2010. jan. 16. 09:00
 18/19 anonim ***** válasza:
Az én bátyám 4 hetesen galambhusit majszolgatott, mert nem maradt meg benne a tej.Egy hónapos korától kezdve azt ette, amit a felnőttek.Most 40 éves, és nem allergiás semmire.
2010. jan. 16. 10:10
 19/19 anonim ***** válasza:
HASZNÁLHATSZ!JÓ ARRA!
2010. jan. 16. 10:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!