SEGÍTSETEK! 8,5 hónapos kisfiam csak napi 8-9 órát alszik! Éjjel 2-3 óra altatás után elalszik, majd 1/2-1 órán belül ébred és ez így megy egész éjjel! Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Jön a foga is,lehet hogy azért van mindez,pedig már mindent kipróbáltam,de semmi....nagyon kivagyok bukva.Nélkülem nem hajlandó semmire,még fürödni sem tudok,mert ordít.2010. jan. 14. 21:24
1/6 anonim válasza:
2/6 anonim válasza:
ez nagyon kevés.
orvost kérdezted már? kérj segítséget, mert ez nem normális dolog! nem kellene az éjszakának rémálomnak lennie.
3/6 anonim válasza:
Anyás korszak.
Én megtanítanám egyedül elaludni (Aludj jól, gyermekem)-nekem bevált.
4/6 anonim válasza:
Szia! Szerintem ennyi idős gyereknek sok a napi 8-9 óra alvás! Meg kell próbálni hogy ne aludjon ennyit nappal és akkor jobban ki lesz fáradva estére jobban fog aludni! Nekem 2 hónapos a fiam ő nem alszik ennyit nappal éjjel meg csak egyszer van fennt enni és evés után rögtön el is alszik!! Igaz még tapasztalatlan vagyok,mert első baba,de meg kell próbálni!!
5/6 A kérdező kommentje:
Kedves 06.53-as válaszoló,a napi alvás az azt jelenti,hogy 1 nap,szóval az éjszakával együtt:)
2010. jan. 15. 11:57
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,szép napot mindenkinek...
2010. jan. 15. 11:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!