SEGÍTSETEK! Nem alszik napközben a kislányom 2 hetes korától egészen máig,7 hetes koráig csak napi 1órát, max.1 héten 2 napon 3 órát. Mi lehet a baj?
Nem éhes véletlenül? A 4 óránkénti etetés nem túl ritka még ilyen picinél? Gondolom tápszeres, ahhoz sajnos nem értek, csak ez jutott eszembe, amikor elolvastam a kérdésed.
Egyébként nálunk pont fordítva volt, én túl gyakran etettem (anyatejes volt és másfél óránként evett) és amikor ritkítottam az etetéseket, akkor oldódott meg az alvásgond.
azt írod:egész nap sír.akkor vagy:fáradt,vagy éhes,vagy hasfájós..!
az enyém is hasfájós volt,de ahhoz képest éjjel jól aludt.csak nagyon nehezen aludt el.
hogy szoktad altatni napközben?
Az enyém is ezt csinálta, egy percet sem aludt nappal ebben a korában (3-8 hét). Csak úgy volt el, ha az ölemben volt, egyébként unatkozott. Folyamatosan szórakoztatni kellett, a hátam majd beszakadt.... de kinőtte.
Most 4 hónapos és minimum kétszer alszik 2-3 órát nappal. Sokan mások is írták már ezt, némely babáknál ez egy ilyen korszak. El fog múlni hamar, szorítok!
A kislányom tápszeres,napi 1-2 deci tejet tudok lefejni és odaadni neki részletekben, szóval tápszeres, és 150 ml-ket eszik, naponta 5ször.ezekben az időpontokban eszik:
07.00.
11.00.
15.00.
19.00.
21.00. de itt már kevesebbet eszik.
Szerintem nem éhes,inkább hasfájós.....
Altatás,picit besötétítek,cumi =(amit nagyon nehezen fogad el!!! ) pici ringatás kézben,majd leteszem és kiososnok....fél-1 óra múlva ébred....visszaaltatni ringatással nem tudom,aztán leteszem, picit sír,majd nehezen, de visszaalszik....de ha nem ,aakor a köv.alvásig alig bírja. Ő egyébként, eszik, fent van, alszik,eszik fent van......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!