Segítsetek, MÁR KIVAGYOK! Nem akar szopizni. Eddig tartott?
Még csak a második napja, h szinte SEMMIT sem szopizik, de már nemtudok mit csinálni!!! SEGÍTSETEK!!!!
Tegnapi napunk: 06.00- szokásos rendes adag szopi, 09.00- kevés szopi, 19.30-szokásos adag szopi.este 11kor kivettem és félálomban szopizott, de megint nemsokat!
Mai napunk: 06.00- szokásos és azóta semmi!!!!!
Adtam neki gyümölcsöt, főzit, inni, na de ez így nem mehet! Egyébként 7.5hós kislány és még 3óránként evett.
ALUDNI SEM AKAR, csak ülni az etetőszékben és játszani.A cicijeim kivannak teljesen, fejni nemtudok, nem indul be a tejem, soha sem is fejtem.
Szóljak a doktornőnek, vagy várjunk megint hátha megfog jönni?!?! (mert már volt így, akkor orvosi tanácsra 4 hósan elkezdtünk hozzátáplálni) NA DE MEDDIG! Így nem megy el a tejem?
Már kint van 2 fogacskája kicsit, mikor ammiatt kínlódott akkor sem volt ilyen!Most volt beteg egy kicsit, de elmúlt, az orrát folyamatosan szívom.
MÁR NEMTUDOM MIT CSINÁLJAK!!!
Én írtam ezt is: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Próbálj meg fejni, azért az néha nem árt, ne feszüljön a melle, na meg a tej se apadjon vissza!
Próbáld akkor szoptatni, ha álmos, vagy ébred, hátha akkor könnyebben elfogadja a melled!
Nyugodj meg, mert a baba érzi, hogy feszült vagy, ő pedig elutasítja a feszült anyukát. Gondolj csupa jó dologra, vegyél egy könyvet a kezedbe, úgy szoptass, vagy fejj, akkor eltereled a figyelmed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!