Akiknek kisgyermeke ( 1-2 év közötti) nehezen vagy kevés gyümölcsöt- zöldséget fogad el, milyen módon csempészitek az étrendjébe, ill. táplálékkiegészítőt használtok-e emiatt?
Én világ életemben utáltam a zöldség-gyümölcsöt, anyu a mai napig meséli hogy mindenbe zöldséget reszelt, hogy ne vegyük észre és megegyük. Pl csinált fasirtot, reszelt bele paprikát és répát.
Másfél éves kisfiam imádja a zöldségeket és gyümölcsöket, jobban mint bármi mást, de ha nem szeretné én is mindenbe belereszelném. Pl süthetsz babakekszet (vannak fent a neten receptek) amibe hol ezt hol azt reszelsz. Akár muffint is csinálhatsz reszelt zöldséget belecsempészve, vagy apró gyümölcsdarabokat dobálsz bele. (másfél évesemnek én adok muffint ha sütök)
Süthetsz akár pogit is zöldségekkel megturbózva, vagy a fasirt is jó ötlet, kisfiam nagyon szereti, annyi hogy én nem reszelek bele zöldséget.
Vannak a neten szendvicskrémek májból, húsból, ha az ilyesmit megenné a gyerkőcöd akkor azokba is csempészhetsz zöldséget. Valószínüleg a hús íze elnyomja a zöldség ízt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!