"Nyugtatót" keresek a babámnak, mit tudnék bevetni?
olvassátok már el a kérdést, okoskák!!!!!!!!! nem nyugtatót akar adni, hanem valami természetes dolgot, teát, vagy homeopátiásat!
nagyokosok, sétálgassatok a gyerek 4-5 éves koráig éjszakánként és eszetekbe ne jusson segíteni rajta,ááá
És te azt tartod segítségnek,hogy adjunk neki valamit?Felnőtt koráig aztán azon fog élni,mert sose lesz képes megtanulni,hogy aludjon mélyen.
Azt hiszed mi nem sétálgatunk?Ja nem is,igazad van,én játékbabát szültem.Sőt nem is szültem,hanem nyertem a lottón.
ugyanmár, dehogy fog azon élni felnőtt koráig!!!
de fel nem foghatom, miért jó az valakinek, hogy a 2 éves gyereke nem alszik éjjel, hanem vagy sétálgat vele, vagy játszik, vagy kínlódnak. miért jó az, ha se a baba, se az anyuka nem alussza ki magát ÉJSZAKA, amikor annak az ideje van!
és: vannak babaák, akik az első időkben nem tudnak aludni, rossz alvók stb. az enyém is ilyen volt, szenvedtem vele eleget. ezért mondom, hogy miért ne lehetne segíteni? egy babának sem jó, ha nem alszik, és állandóan sír. gondolj bele, te milyen lelkiállapotban vagy, amikor sírsz?!
amúgy meg a homeopátia nem árt, és nem lehet hozzászokni.
szegény kérdező nem seduxent vagy sevenalt akar adni a babájának...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!