Más baba is megmakacsolja magát néhanapján és nem hajlandó enni? Jólevő babám ma semmit nem akar megenni.
Lehet, hogy most kevésbé éhes. Lehet, hogy kerülgeti valami betegség. Vagy egyszerűen csak a foga akar kibújni és az zavarja. Nagyon sok oka lehet, hogy miért nem eszik épp. Nekünk sincs mindig egyformán étvágyunk, ezt mindig tartsd szem előtt sztem.
Ha lényegesen sokat visszaesik az elfogyasztott étel mennyisége, akkor beszélj a dokival vagy a védőnővel.
Fura de ma en is ezt tapasztaltam. Kisfiam olyan jo evo volt hogy tok mindegy mit adtam neki megette :)
Ma meg alig volt hajlando enni...de a fogat nem latom hogy none..fura
14:42 vagyok.
Ma 3 darab kekszet evett, és csak vizet ivott. Az a borzaszó, hogy adom neki kanállal a főzeléket, kinyitja a száját és amikor éppen a szájába érkezne, becsukja és elfordul. Kikészít. Tegnap evett, ma megint nem. A védőnéni mondta, hogy szerinte a foga. Az mondjuk tényleg jön neki. De akkor is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!