Meddig buknak a babák?
Figyelt kérdés
2008. aug. 6. 11:52
1/4 anonim válasza:
Ez természetesen több mindentől is függ. Először is általában csak azok a babák buknak, akik szopiznak. Másodszor a kisfiúk bukósabbak, mint a lányok. Harmadszor, az a gyerek aki evés közben sok levegőt nyel, nagyobb valószínűséggel bukik. Egyébként jó a kérdés, mert engem is nagyon izgatott, hogy meddig fog tartani, de mi már túl vagyunk rajta, így le tudom írni a tapasztalatokat. A kisfiam csak anyatejet eszik a mai napig. Az első két és fél hónapban gyakorlatilag csak az éjszakai evés után nem bukott, minden egyéb esetben igen. Volt, hogy a szopi után két órával, szinte már "túrósat". Nem volt tőle persze semmi baja, mert csak az jön ki ilyenkor, ami már felesleges. - ezt jó tudni - De engem idegesített a dolog. Most töltötte be a három hónapot a kisfiam és ezek a bukások - mintha a szél fújta volna el őket - egyszer csak elmúltak. Így azt gondolom, hogy ha nagyon bukós babáról is van szó, nem tarthat sokkal tovább 3-4 hónapnál.
2/4 anonim válasza:
Szia!Az én fiam már 8 hónapos, és még mindig bukik.De az elmúlt egy hónapban sokat mérséklődött a dolog.
3/4 anonim válasza:
Nem igaz, hogy csak anyatejes babák buknak. Az én fiam 3 hónapos kora óta tápszeres, amúgy meg már csak főzeléket meg szilárdat eszik szinte, és még mindig bukik néha. Most 9 hónapos, napi kétszer háromszor szokott még bukni, de van, hogy egy napig egyáltalán nem. Úgy tudom, egy éves korra el kell múlnia, extrém esetben két éves korra.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Akkor várunk türelmesen.
2008. aug. 8. 19:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!