Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Masfel eves gyereket vissza...

Masfel eves gyereket vissza lehet szoktatni a kisagyaba?

Figyelt kérdés
2010. jan. 13. 21:32
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
49%
Aludt már benne valaha, vagy a nulláról kell kezdeni?
2010. jan. 13. 21:38
 2/18 A kérdező kommentje:
Hat mondhatnam, hogy a nullarol, mert 7 honapos koraig aludt benne, aztan az apja kozzenk kapatta, most pedig 16 honapos es meg mindig velunk alszik. A baj az az, hogy mar nem ferunk 3 az agyban :))), egyebkent nem zavarna, hogy ott van koztunk.
2010. jan. 13. 21:41
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Hú, akkor nem lesz könnyű :) De nem biztos. Akkor mi van, ha elalvás után egyszerűen átteszed őt oda?

Ha nem megy a dolog, akkor tegyél a kiságya mellé egy matracot és darabig amig el nem alszik, feküdj mellé.. és ha elaludt, akkor vissza lehet menni a nagyágyba.

2010. jan. 13. 21:52
 4/18 anonim ***** válasza:
Esetleg már vehettek neki peremes gyerekágyat, arról nem bír leesni, és hátha szépen lassan beleszokna. Egy darabig még biztos átmenne közétek, de egy idő után megszokná, és mégsem rácsoságy, amit eddig nem nagyon ismert:) Egyébként mi is hasonló szituban vagyunk, kisfiunk 11 hós, és őt korán reggel veszem közénk, ott szopizik, és alszunk tovább. Ha nem veszem oda, képes óránként felébredni utána:)
2010. jan. 13. 21:58
 5/18 anonim ***** válasza:
52%

Szia a rendje-módja mégiscsak a saját helye! Neki is jobb lenne, mert ő sem pihen ám úgy, ahogy kellene, meg ti sem!

Tesóméknál ez jött be (max. 3 kemény éjszaka után sikerülni fog!!)

Szokásos esti szertartás pancsi, kaja...stb. Mese a saját ágyában, vagy ének..éjszakai fény otthagy!!

Sírni, üvölteni fog! Ha kimászkál vissza kell mindig vinni! Betakarod otthagyod. Légy kitartó, az első este a legkeményebb! Ha már iszonyuan sír vedd fel, de csak míg megnyugszik aztán vissza az ágyikó!Előbb-utóbb feladja, el fog aludni. Minden este ezt csináld, míg be nem adja a derekát (be fogja csak légy kitartó!!) Ma már Náluk este 8 fürdés, és mese alatt elalszik.. Sok sikert Nektek! :)

2010. jan. 13. 22:01
 6/18 anonim ***** válasza:
Az én fiam most lesz 1 éves és köztünk alszik.Próbálgatom ezt az "otthagy dolgot" de ő bent sír a szobájában,én meg kint.(persze bemegyek hozzá pár percenként).Egyszerűen nem bírom hallgatni ahogy szenved szegénykém.Sajnos én vagyok a gyenge.A párom nagyon sokat dolgozik,így amikor hazaér már nem akarja hallgatni ahogy órákig üvölt..Ha esetleg neked sikerülne akkor szívesen venném a megoldást.
2010. jan. 13. 22:46
 7/18 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat! Remelem sikerulni fog! A kisagyat egyebkent meddig lehet hasznalni? 60x120 cm-es a mienk.
2010. jan. 14. 12:56
 8/18 anonim ***** válasza:
Szia! Már szerintem is a peremes kiságy volna a megfelelő, méretben is jobb, és hát neki egy ketrec volna a kiságya amiből nem tud kijutni anyuhoz és apuhoz.A gyerekágyból akár ki is jöhet,és az inkább enyhe változás (gondolom az esti rituálét ehhez igazítanád: pl.: vacsi,pancsi,mese,és elaltadod az új ágyikóban)és nem drasztikus lépés.lehet hogy sokszor átmászna közétek, de egy idő után megszokná és el mareadoznának az éjjeli látogatások.írtad hogy nem zavar ha veletek alszik, akkor azthiszem nem lesz gond átszoknia,csak időbe telik. Sok sikert.14hós a fiam, mi is így oldjuk meg, csak egyenlőre matracot használunk hogy vele tudjak aludni.Idővel jön a kiságy és már csak azt várom meg hogy elaludjon.
2010. jan. 15. 16:04
 9/18 anonim ***** válasza:

Lányom ilyenkor már nagyágyon aludt a szobájában, jobb, mint a kiságy.

Amúgy nekünk az "Aludj jól, gyermekem" módszere nagyon jól bevált.

2010. jan. 15. 16:16
 10/18 anonim ***** válasza:

A lányom 2éves,és velünk alszik.Mellettünk van a kiságya,leszedtük az oldalát.A szobájában van neki gyerekágya,de nem nagyon érdekli.

Nálunk tv nézés közbe alszik el,és most még bújosabb is lett.Ha nem fekszek mellette,akkor felébred,vagy sír,vagy megkers.Úgyhogy én se tudom hogy szoktassam át,és lassan jön a kistesó is.Az ötleteket én is várom :)

2010. jan. 15. 17:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!