Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Számomra ez olyan hihetetlen?!

Számomra ez olyan hihetetlen?!

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=EJ6rDdOs2Og

Nézem ezt a videót és látom,hogy még csak 9,5 hónapos és már így tud járni.

Az enyém is 9 hónapos,de még csak mászik!!

Fogalmam sincs,mikor jutunk majd el idáig...

A tiétek mikor indult el?Legalább így?

2014. aug. 12. 12:45
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

8-as vagyok, én is éppen ezen borulok, ki az az idióta, aki lepontozgat majdnem mindenkit. Szerintem csak passzióból csinálja, el sem olvassa a válaszokat.

10-es, lehet a kislányod is tudta, nem kell neki az a bébikomp ;), a nélkül is megy ez neki :)

Nekem is jó pár ismerősöm van, ahol 9-10 hónaposan elindultak a babák, bár kéztatrással, nem önállóan, Nincs két egyforma baba.

2014. aug. 12. 16:49
 22/22 anonim ***** válasza:

Minden baba máshogy fejlődik. Örülj neki hogy mászik még mert minél többet mászik annál jobban fejlődik az idegrendszere.

Az én lányom 2,5 hósan fordult hasra 3,5 hósan vissza. 4 hónaposan térdre állt meg kuszott a saját tengelye körül. 6 hónaposan felált, másnap mászott rá 1 hétre felált. 7-7,5 hósan lépegetett a bútorok melett majd 8,5ost 10 hónapos gyorsan megy egyedül de csak kb 11 lépést és leül.

2014. aug. 12. 17:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!