Számomra ez olyan hihetetlen?!
https://www.youtube.com/watch?v=EJ6rDdOs2Og
Nézem ezt a videót és látom,hogy még csak 9,5 hónapos és már így tud járni.
Az enyém is 9 hónapos,de még csak mászik!!
Fogalmam sincs,mikor jutunk majd el idáig...
A tiétek mikor indult el?Legalább így?
8-as vagyok, én is éppen ezen borulok, ki az az idióta, aki lepontozgat majdnem mindenkit. Szerintem csak passzióból csinálja, el sem olvassa a válaszokat.
10-es, lehet a kislányod is tudta, nem kell neki az a bébikomp ;), a nélkül is megy ez neki :)
Nekem is jó pár ismerősöm van, ahol 9-10 hónaposan elindultak a babák, bár kéztatrással, nem önállóan, Nincs két egyforma baba.
Minden baba máshogy fejlődik. Örülj neki hogy mászik még mert minél többet mászik annál jobban fejlődik az idegrendszere.
Az én lányom 2,5 hósan fordult hasra 3,5 hósan vissza. 4 hónaposan térdre állt meg kuszott a saját tengelye körül. 6 hónaposan felált, másnap mászott rá 1 hétre felált. 7-7,5 hósan lépegetett a bútorok melett majd 8,5ost 10 hónapos gyorsan megy egyedül de csak kb 11 lépést és leül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!